Să cunoaştem şi să recunoaştem valorileMircistul Mihai Radu Popescu, premiul I la Concursul Naţional „Vrânceanu-Procopiu

În perioada 18-20 noiembrie, la Bacău, s-a desfăşurat Concursul Naţional „Vrânceanu-Procopiu", concurs de matematică şi fizică destinat elevilor din clasele de liceu.

Lotul judeţului Constanţa a fost format din patru elevi din clasele X-XI: Mihai Radu Popescu de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân", Răzvan Moise de la Liceul Teoretic „Ovidius", Vlad Coşoreanu de la Liceul Teoretic „Ovidius" şi Andrei Costea de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân". Pe podiumul clasei a XI-a au fost Mihai Radu Popescu, care a luat Premiul I, şi Răzvan Moise, care a câştigat o menţiune. Profesorii celor doi elevi sunt Sanda Oprea, respectiv Marian Sârbu. „Elevii au participat la proba concursului cu o durată de trei ore, care constă din două probleme de matematică şi două probleme de fizică din programa de liceu aferentă clasei candidatului. La Bacău, elevii au fost însoţiţi şi îndrumaţi de doamna profesoară de fizică Maria Sorina Leu. La lucrările comisiei concursului a participat profesorul de fizică Ion Băraru, care, aşa cum ne-a obişnuit de-a lungul carierei sale, a propus şi de această dată subiecte de o înaltă ţinută", a declarat inspectorul şcolar de specialitate pentru fizică Narciza Topor.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Ana Maria

29 Nov, 2011 20:58

Felicitari acestor copii care duc mai departe prestigiul Colegiului Mircea cel Batran ,dar si cel al Liceului Teoretic Ovidius.

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.