Scene terifiante (video)

POLITIST_VIOLATOR_refacut_2.jpgO elevă de liceu a fost bătută cu bestialitate de un fost poliţist de la Transporturi. Tânăra se plimba prin parcul Tăbăcărie, împreună cu doi colegi, când au fost acostaţi de un individ. Agresorul a sărit pe fata de 16 ani şi sub ameninţarea unei seringi în care se afla un lichid asemănător sângelui a încercat să o violeze. Ceilalţi tineri au anunţat imediat poliţia, iar bărbatul a fost reţinut şi va fi cercetat pentru tentativă de viol.

POLITIST_VIOLATOR_refacut_1.jpgElevii se plimbau prin parcul Tăbăcărie, când un individ s-a apropiat de ei şi le-a cerut o ţigară. Tinerii i-au spus că nu fumează şi şi-au continuat drumul. După câţiva paşi bărbatul, un fost poliţist, în vârstă de 29 de ani, i-a abordat din nou, însă mai agresiv. Speriată, una dintre adolescente a luat-o la fugă, însă cealaltă a încremenit lângă bărbat. Tânărul care le însoţea pe cele două fete s-a luat la bătaie cu agresorul, însă nu a putut să-l stăpânească. Acesta a luat-o la fugă după una dintre fete, a prins-o şi a trântit-o la pământ, cu intenţia de a o viola. Cei doi tineri au sunat imediat la poliţie, iar apoi l-au anunţat de incident şi pe tatăl fetei agresate.

Bărbatul a lucrat până anul trecut la Poliţia Transporturi, de unde şi-ar fi dat demisia pentru că nu era mulţumit de salariul pe care îl primea. În urmă cu doi ani, bărbatul a generat un întreg scandal la poliţia transporturi.Dupa ce s-a despartit de o colega de serviciu cu care avea o relatie,acesta a postat pe internet poze compromitatoare cu fata care purta uniforma institutiei. Bărbatul a cheltuit toţi banii pe care îi avea din vânzarea unei maşini şi a unui apartament, în Anglia, pe narcotice, iar când s-a reîntors în ţară a trecut la soluţii injectabile din plante etnobotanice. Aceasta era şi continutul pe care il avea în seringă. Adolescenta a fost examinată de medicii legişti şi va fi consiliată de un psiholog pentru a trece peste trauma suferită. Agresorul a fost arestat pentru 29 de zile pentru tentativă de viol. Dacă se va constata că bărbatul se afla sub influenţa stupefiantelor, ar putea primi o pedeapsă mult mai mare.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Doliu în sport. Culturistul Costel Căileanu, mort în gravul accident rutier dintre Năvodari și Corbu. Campionul avea doar 54 de ani! (GALERIE FOTO)

16 May 2024 3780

Editorial Simona Halep. Dragostea sa pentru tenis e prea mare pentru a fi înfrântă de ceva

15 May 2024 559

Școala Gimnazială nr.29 „Mihai Viteazul“ Constanța reabilitează fațada sălii de sport (DOCUMENT)

14 May 2024 506

Cumpăna, județul Constanța, gazda Olimpiada Națională a Sportului Școlar - faza Națională la Handbal gimnaziu băieți și-a desemnat câștigătorii! (FOTO)

12 May 2024 659

Ministerul Apărării repară cazarma 2749 Mangalia! Se va realiza, printre altele, o spălătorie auto tip self service și o parcare (DOCUMENT)

11 May 2024 605

Achiziții Constanța Primăria Mangalia a cumpărat dotări pentru bazinele de înot din cadrul proiectului „Înființare Bază Sportivă și reabilitare infrastructură rutieră” (DOCUMENTE)

08 May 2024 602

Comuna Castelu anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru amenajare parc și teren de sport

08 May 2024 916

Cine va ridica autovehiculele abandonate din municipiul Mangalia? (DOCUMENT)

07 May 2024 570

CS Victoria Cumpăna Gimnastele, peste 30 de medalii la „Chișinău Rhythmic Stars“. „Ne oferiți motive de mândrie cu fiecare participare!“ (GALERIE FOTO)

01 May 2024 938

Fotbal județul Constanța Unirea Topraisar - Avântul Comana, meci cu 11 goluri. Liga a 5-a, rezultate și clasamente

01 May 2024 1592

Constructorul Sălii Polivante, amendat de Garda de Mediu Constanța! (FOTO)

30 Apr 2024 434

Maarif Instituții Internaționale de Învățământ SA continuă demersurile pentru edificarea campusului școlar din orașul Ovidiu, județul Constanța

30 Apr 2024 485

Simona Halep, acționar la Farul Constanța? Iată ce a răspuns Stere Halep

28 Apr 2024 1966

Investiție de peste 140.000 de euro a companiilor Chimpex și AmeropaGrains Sală de sport, inaugurată la Școala Gimnazială nr. 30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța chiar de ziua unității școlare (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 706

Ședință CJC Au fost stabiliți câștigătorii proiectelor sportive care vor beneficia anul acesta de finanțări nerambursabile (DOCUMENT)

23 Apr 2024 1102