Seminar de implementare a numarului unic 112

Reprezentantii Directiei Judetene de Sanatate Publica si ai Ambulantei au fost convocati la o instruire speciala ce are drept scop stabilirea metodologiei de functionare a acestei linii telefonice * Participantii la seminar vor fi invatati cum sa instruiasca personalul dispeceratelor de acest fel si cum vor fi redistribuite apelurile catre cele trei institutii - Pompieri, Salvare, Politie * In cadrul seminarului de la Sinaia se va desfasura si un work-shop intitulat "Dezvoltarea sistemelor integrate de urgenta si calitatea serviciilor de urgenta spitalicesti si prespitalicesti", la care vor fi invitati toti reprezentantii directiilor de sanatate publica din tara, dar si directorii de spitale judetene si cei ai serviciilor de ambulanta

Conducerea Serviciului Judetean de Ambulanta Constanta, reprezentata de catre directorul Vasile Popescu, se va afla, pentru doua zile, la Sinaia. Aici va avea loc un seminar in cadrul caruia se va discuta pe marginea infiintarii numarului unic 112, folosit in cazuri de urgenta. "Alaturi de reprezentanti ai Directiei Judetene de Sanatate Publica vom participa la acest seminar unde sunt invitate toate cele 14 judete si in cadrul caruia se va implementa acest numar unic 112", a declarat directorul Serviciului Judetean de Ambulanta Constanta. Reprezentantii celor doua institutii amintite au fost convocati la o instruire speciala ce are drept scop stabilirea metodologiei de functionare a acestei linii telefonice. Participantii la seminar vor fi invatati cum sa instruiasca personalul dispeceratelor de acest fel si cum vor fi redistribuite apelurile catre cele trei institutii - Pompieri, Salvare, Politie. In programul seminarului este prevazut a se desfasura si un work-shop intitulat "Dezvoltarea sistemelor integrate de urgenta si calitatea serviciilor de urgenta spitalicesti si prespitalicesti", la care vor fi invitati toti reprezentantii directiilor de sanatate publica din tara, dar si directorii de spitale judetene si cei ai serviciilor de ambulanta. "In cadrul acestui seminar se vor stabili strategiile de implementare a numarului unic, modul de desfasurare si data la care acest sistem va intra in functiune", a conchis directorul Serviciului Judetean de Ambulanta Constanta, Vasile Popescu.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Accident rutier pe Autostrada A2 București-Constanța în apropiere de Medgidia (FOTO)

29 Apr 2024 199

Garda de Coastă 6 străini au încercat, ascunși într-o autoutilitară, să iasă ilegal din țară pe la PTF Ostrov

29 Apr 2024 111

Rianna Chiru și Ana Biciușcă, eleve la Liceul Tehnologic „Lazăr Edeleanu” Năvodari, reprezentantele României în cadrul unui proiect Erasmus (GALERIE FOTO)

29 Apr 2024 225

Constanța Protest spontan la Oficiul Registrului Comerțului, activitatea cu publicul, suspendată pentru 2 ore!

29 Apr 2024 273

Guvernul RomânieiMesajul prim-ministrului Marcel Ciolacu prilejuit de Ziua veteranilor de război

29 Apr 2024 138

Trageri speciale Loto, de sărbători! Vezi când

29 Apr 2024 258

Fotbalistele de la Farul Constanța, în continuare pe primul loc. În ultimul meci, egal cu Csikszereda Miercurea Ciuc

29 Apr 2024 350

Oficial de la IPJ Constanța despre accidentul de la M. Kogălniceanu, în care un pieton a decedat

29 Apr 2024 489

Știri Constanța Accident rutier grav pe DN2A între Ovidiu și Mihail Kogălniceanu! Un pieton, decedat

28 Apr 2024 1224

UPDATE Accident rutier în Duminica Floriilor la Cernavodă! Două persoane, rănite

28 Apr 2024 697

Echipa Under-18 de la Farul Constanța s-a calificat în finala Ligii de Tineret (GALERIE FOTO + VIDEO)

28 Apr 2024 674

Judecătorul Vlad Decebal Constantin, de la Curtea Supremă, se pensionează!

28 Apr 2024 294

ZIUA LIVE Joacă PSD și Horia Constantinescu cu șanse reale meciul pentru Primăria Constanța?

28 Apr 2024 594

Investiție de peste 500.000 de lei la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Constanța. Ce vrea să cumpere unitatea de învățământ (DOCUMENT)

28 Apr 2024 363

Luni, 29 aprilie, dr.Cătălin Grasa își depune candidatura pentru funcția de președinte al CJC la Biroul Electoral Județean

28 Apr 2024 364