Vin specialistii in chirurgie cardiovasculara

Infiintarea unei clinici de chirurgie cardiovasculara in Spitalul Clinic Judetean Constanta provoaca mai multe transformari sectiei Clinica Chirurgie. Nu demult, sala de mese a devenit un depozit temporar, din cauza lipsei spatiului.

Mai nou, in locul camerei de consultatii se amenajeaza un cabinet medical cu toate dotarile necesare. Personalul medical sustine ca nu mai era nevoie de aceasta camera, intrucat exista una in urgenta, unde este asigurat serviciul in permanenta. In clinica de la SCJU, care va cuprinde 25 de paturi, vor lucra 50 de medici. Noul centru va fi condus de profesorul Mircea Patrut, un renumit specialist in chirurgie cardiaca al Spitalului Militar Central din Bucuresti, cel care va initia activitatea din acest sector. Pana acum, acesta are la activ peste 20.000 de interventii chirurgicale, printre care si transplanturi de cord, in clinici din Austria si Germania.

Scris de: {autor}Corina POPESCU{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Al treilea dosar. Chirurgul Mircea Pătruţ a chemat din nou în instanţă Spitalul Judeţean Constanţa

04 May 2018 5508

Medicul Mircea Pătruţ a chemat din nou Spitalul Judeţean Constanţa în instanţă. La mijloc, un conflict mai vechi. Ce spune doctorul!

03 May 2017 4027

Emil Mircea Pătruţ a devenit asociat unic în Clinica GG Gociman SRL

14 Nov 2016 5084

La solicitarea Curţii de Conturi SCJU vrea să recupereze de la Căpăţînă şi SRL-ul acestuia prejudiciul în cazul dr. Pătruţ

03 Sep 2016 8175

Un nou dosar Mircea Pătruţ a chemat din nou Spitalul Judeţean Constanţa în instanţă

24 Dec 2014 2900