Fotbal (English PL)/Fulham - MU 3-0, Chelsea poate scapa de urmaritori

england.jpgFulham a detonat bomba rundei cu numărul 17 din Premier League. Londonezii le-au dat o mână de ajutor vecinilor de la Chelsea şi Arsenal după ce au zdrobit Manchester United cu 3-0. Murphy, Zamora şi Duff au marcat în poarta campionilor care acum riscă să rămână la şase puncte de liderul Chelsea.

Milionarii de la City au profitat de înfrângerea lui Liverpool la Portsmouth, goluri Belhadj şi Piquionne, şi u urcat pe ultimul loc european după un festival de goluri în partida contra lui Sunderland. După 12 minute, Santa Cruz şi Tevez au dus gazdele la un avans de două goluri însă adversarii au revenit surprinzător prin Mensah şi Henderson. Bellamy a slabilit scorul pauzei, 3-2. După odihnă, Jones a egalat din nou pentru Sunderland dar santa Cruz a stabilit învindătoarea în minutul 69, 4-3 MC.

Tottenham s-a impus cu 2-0 la Blackburn şi a urcat pe locul patru în clasament. Longilinul Crouch a reuşit o dublă pentru londonezi care se află însă destul de departe de lider. Aston Villa a câştigat cu Stoke în ultimul meci al acestei după-amiezi şi a ajuns în mod neaşteptat, pe locul 3 în clasament. Golul lui Carew a fost suficient pentru un succes la limită, Villa jucând în acest sezon mult peste aşteptări.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

DIICOT a destructurat o reţea de proxeneţi ce activa în Marea Britanie. Ce au găsit anchetatorii la percheziţii (video)

25 Aug 2016 7596

A doborât mai multe recorduri naționale Un fost mare sportiv s-a sinucis la 46 de ani

17 Jan 2015 2006