Academia lui Hagi, locul secund la Talent Cup, dupa Real Madrid

academia.jpgÎn ultimul meci al competiţiei, elevii lui Daniel Rădulescu şi Ştefan Petcu au încheiat la egalitate meciul contra Barcelonei

Real Madrid a câştigat detaşat turneul Talent Cup, organizat la Constanţa, în perioada 10 - 12 august, fiind neînvinsă după cele trei meciuri disputate cu Academia Hagi, Galatasaray şi FC Barcelona.

Campioana ediţiei 2010 a turneului internaţional U17, Talent Cup, este Real Madrid. Formaţia pregătită de Tristan David Celador Rodriguez şi Victor Manuel Torres Mestre a încheiat turneul de la Constanţa cu trei victorii în tot atâtea întâlniri şi a intrat în posesia trofeului ediţiei inaugurale. Podiumul a fost completat de Academia Hagi şi Galatasaray Istanbul. Trofeul a fost acordat învingătorilor de Gheorghe Hagi şi de şefa Direcţiei pentru Sport a Judeţului Constanţa, Elena Frâncu. Real a fost urmată în clasament de juniorii C ai Academiei Gheorghe Hagi şi Galatasaray Istanbul. Ultima poziţie a fost ocupată de elevii lui Sergi Barjuan, de la FC Barcelona. În ultima partidă a turneului, Academia Hagi a jucat contra celor de la Barcelona. După o primă repriză fără goluri, partea a doua a meciului a început foarte bine pentru formaţia constănţeană. După 12 minute de la reluare, Gavra a deschis scorul după ce a profitat de o indecizie a defensivei catalane şi a înscris cu un lob spectaculos din afara careului. Bucuria constănţenilor a fost de scurtă durată, pentru că Barcelona a întors rezultatul în doar patru minute, după reuşita lui Angoy Cruyff din minutul 56 şi autogolul lui Paul Medeşan din minutul 60. Eforturile constănţene de a restabili egalitatea au fost răsplătite în minutul 80, când Gabriel Iancu a transformat lovitura de pedeapsă acordată pentru un fault în careu asupra lui Păiuş. Scor final, Academia Hagi - Barcelona 2-2. 

Cristian Gavra, golgheterul turneului

După încheierea ultimei partide de la Talent Cup a urmat festivitatea de premiere, în cadrul căreia organizatorii au oferit mai multe premii speciale. Astfel, goalkeeper-ul formaţiei Galatasaray, Alperen Uysal, a primit premiul pentru cel mai bun portar al competiţiei, Ivan Saez Jimenez, de la Real Madrid, a fost desemnat cel mai bun fundaş de la Talent Cup, iar lui Cristian Gavra (2 goluri) i-a fost înmânat trofeul rezervat golgeterului turneului. De asemenea, cel mai bun jucător al competiţiei, Francisco Pastor Bautista, de la Real Madrid, a fost premiat de Gheorghe Hagi şi Ilie Năstase. Totodată, în cadrul festivităţii de premiere, Gheorghe Hagi a primit cadouri din partea echipelor participante. Barcelona i-a înmânat un tablou şi un tricou cu numărul 22, cu semnăturile tuturor jucătorilor prezenţi la Constanţa, Real Madrid i-a făcut cadou tricourile lui Iker Casillas şi Cristiano Ronaldo, cu semnăturile celor doi, iar Galatasaray a îmbrăcat la festivitatea de premiere tricouri speciale cu mesajul El Comandante Hagi, ce aveau inscripţionat chipul lui Gheorghe Hagi.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Zece dintre fotbaliștii care au urcat pe podium, în 2012, la Talent Cup, cu Academia Hagi, aveau să ajungă în Liga 1 (galerie foto + video)

26 May 2020 3773

FC Viitorul întâlneşte FC Botoşani în Cupa României Cătălin Anghel - „Abordăm meciul cu o echipă tânără, care are foarte mult talent“

27 Nov 2017 2093

Goluri de pus în ramă cu Sparta Praga Academia Hagi a debutat cu o victorie la Future Talent Cup

12 Oct 2016 2100

Academia Hagi a câştigat turneul Talent Cup şi trei premii speciale (galerie foto)

29 Aug 2015 1825

Academia Hagi campioană!

28 Aug 2015 1767

Academia face noi selecţii Hagi, amfitrion la dineul oficial al turneului Talent Cup (galerie foto)

28 Aug 2015 2450

Academia Hagi, două victorii la turneul Talent Cup (galerie foto)

27 Aug 2015 1804

Află rezultatele primei zile A debutat turneul „Talent Cup”

24 Aug 2015 1734

Se dă startul turneului „Talent Cup"

21 Aug 2015 1324

Să cunoaştem şi să recunoaştem valorile Dansatoarele de la Joy2Dance, 11 premii la concursul Dance World Cup (galerie foto)

25 Feb 2015 3058

Florinel Coman, golgheter şi cel mai bun jucător Academia „Hagi“, triumfătoare la turneul Talent Cup (galerie foto)

29 Aug 2014 3398

Academia Hagi a câştigat turneul Talent Cup

28 Aug 2014 2194

Academia Hagi, pe locul întâi la turneul Talent Cup

27 Aug 2014 2268

Academia Hagi, victorie categorică Rezultatele primei etape a turneului Talent Cup

26 Aug 2014 2840

Astăzi începe, la Ovidiu, turneul „Talent Cup“

25 Aug 2014 2091