ACS Pantheon Constanța Lena Sterea, aur la Riga Veteran European Cup la judo

 
Riga Veteran European Cup la judo, din Letonia, întrecere dedicată veteranilor și care a deschis practic EJU Veteran Tour 2024, i-a adus medalia de aur, la categoria 63 de kilograme, Lenei Sterea, sportivă legitimată la ACS Pantheon Constanța.

„Această medalie vine într-un moment perfect pentru mine, pentru că acum sunt la începutul perioadei de verificare a pregătirii pe care am făcut-o înaintea competițiilor din acest an. Chiar dacă nu a fost la 57 de kilograme, categoria la care mă simt eu cel mai bine, ci la 63 de kilograme, cred ca m-am descurcat onorabil. Se simte însă diferența, categoria 63 de kilograme fiind diferită și mult mai grea pentru mine. A fost însă un antrenament bun. La europene și mondiale voi concura la categoria mea obișnuită, la 57 de kilograme“, a declarat Lena Sterea, potrivit site-ului oficial al clubului de pe litoral.


Podiumul a fost completat de Jekaterina Krauze, din Letonia, și de Astrid Machulik, din Germania.

La întrecerea de la Riga, prima din EJU Veteran Tour 2024, au participat 78 de sportivi de pe trei continente și care au reprezentat 22 de țări. Lena Sterea, de la ACS Pantheon Constanța, a fost singura reprezentantă a României în această întrecere. De asemenea, printre participanți s-a numărat inclusiv președintele Federației Naționale de Judo din Lituania, fostul medaliat olimpic și mondial, Vsevolods Zelonijs. Următoarea etapă din cadrul EJU Veteran Tour 2024 va avea loc în weekendul 6-7 aprilie, în Ungaria, la Gyor, este mesajul ACS Pantheon Constanța.


Sursa foto: ACS Pantheon Constanța

Citește și:


Zeci de sportivi s-au antrenat la Constanța de Ziua Internațională a Judo-ului (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.