Adrian Sapioniac, la primul gol pentru Gloria Albești. „Mă bucur că am adus victoria“


 
  • În clasament, Gloria Albești se află pe locul cinci, cu 19 puncte, fiind neînvinsă în ultimele trei etape.
  • Gloria Albești susține următorul meci în campionat, în etapa a 12-a, sâmbătă, 13 noiembrie, pe teren propriu cu Agricola Borcea.
  • În 11 partide susținute până acum, Gloria a înregistrat șase victorii, un egal și patru înfrângeri,
 
 
Etapa a 10-a a Ligii a 3-a la fotbal, seria a treia, i-a adus echipei Gloria Albești, din județul Constanța, a șasea victorie stagională, un 1-0 în deplasare cu CSM Fetești.
 
 
Unicul gol al meciului a fost marcat de fundașul central Adrian Sapioniac, aflat la prima reușită pentru formația constănțeană. „Sunt fericit că am marcat primul meu gol la Gloria Albești. Am venit în vară și vreau să înscriu cât mai multe goluri pe viitor. Mă bucur că am adus victoria și sper la cât mai multe succese și să prindem turneul play-off”, a declarat șesarul Gloriei. 
 
 
„O victorie foarte importantă, pentru că a fost obținută mai greu decât mă așteptam. Adversarii veneau după un succes în deplasare și își doreau foarte mult să obțină primele puncte acasă cu altă echipă decât Oltenița (n.r. ultima clasată). Mă bucur foarte mult pentru că jucătorii noștri au avut o atitudine bună, nu au tratat jocul cu superficialitate sau cu relaxare, dimpotrivă, s-au angajat la efort. Au făcut un joc și cu momente bune și mai puțin bune. Suntem fericiți pentru obținerea celor trei puncte. Trecem printr-o perioadă bună, e a treia etapă în care nu pierdem. Am întâlnit în acest interval două echipe din primele patru locuri, Farul II și Popești Leordeni, înregistrând o victorie și un egal, iar aceasta mă face să am încredere în continuare în jucători. Mă bucur că sunt antrenorul acestei echipe, la acest moment. Sper ca în ultimele patru etape să ne ridicăm la același nivel și să obținem succesele pe care le așteptăm. Vrem să vadă lumea că ne-am făcut datoria și să bucurăm oamenii din această localitate, inclusiv conducerea. Această echipă merită să fie susținută. Abia așteptăm să se dea drumul la spectator la meciuri“, a precizat antrenorul Vasile Enache.
 
 
În 11 meciuri susținute până acum în campionat, Gloria a înregistrat șase victorii, un egal și patru înfrângeri, golaveraj 10-11. Gloria susține următoarea partidă în campionat, în etapa a 12-a, sâmbătă, 13 noiembrie, de la ora 14.00, pe teren propriu cu Agricola Borcea. Celelalte meciuri ale rundei sunt: FC Voluntari II - SC Popești Leordeni, Recolta Gheorghe Doja - CSM Fetești, ACSM Oltenița - CS Afumați (sâmbătă, 13 noiembrie, de la ora 14.00) și Înainte Modelu - Farul Constanța II (marți, 23 noiembrie, de la ora 14.00).
 
 
Clasament: 1. CS Afumați - 26p (11m), 2. Farul II - 25p (11m), 3. SC Popești Leordeni - 22p (11m), 4. Agricola Borcea - 21p (11m), 5. Gloria Albești - 19p (11m), 6. FC Voluntari II - 15p (11m), 7. Recolta Gheorghe Doja - 12p (11m), 8. Înainte Modelu - 10p (10m), 9. CSM Fetești - 6p (10m), 10. ACSM Oltenița - 1p (11m).     

 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: capturi Facebook „CS Gloria Albeşti“
 
Citește și:
 
Liga a 3-a
Gloria Albeşti a învins în deplasare CSM Feteşti

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Liga a 3-a Gloria Albeşti a învins în deplasare CSM Feteşti

06 Nov 2021 3632