Amenzi drastice la HC Municipal

Au fost "arsi" la bani

Cinci jucatori din lot au fost penalizati de conducerea tehnica si administrativa a clubului * Silviu Baiceanu a preluat banderola de la Marius Stavrositu

In urma prestatiei modeste pe care a avut-o echipa la turneul de sala de la Brasov, colectivul tehnic si administrativ al formatiei masculine de handbal HC Municipal Constanta a luat masuri drastice asupra unora dintre componentii lotului. Au fost vizati in special jucatorii de la care conducerea are mari pretentii, pe masura eforturilor financiare pe care le face. Unul dintre jucatorii care a dezamagit cel mai mult a fost capitanul Marius Stavrositu. Acestuia i s-a luat banderola si i se va retine 25 la suta din valoarea contractuala pe luna noiembrie din cauza ca "a avut discutii neprincipiale si contradictorii cu colegii". De asemenea, tot lui i se va mai retine si un procent de 15 la suta din valoarea contractuala lunara, pentru prestatiile din meciurile cu Fibrex Savinesti si Uztel Ploiesti. Aceeasi pedeapsa financiara ca a lui Stavrositu a mai primit-o si extrema stanga George Buricea. Ceva mai usor au scapat interul Florin Nicolae, caruia i se va opri o suma de 25 la suta din contract, si extrema Laurentiu Toma, penalizat si el cu 15 la suta. Celor patru li s-a comunicat ca, in caz de recidiva, perioada si valoarea amenzii se pot majora. Cea mai aspra sanctiune a primit-o interul Adrian Racovitan. Pentru prestatii necorespunzatoare in partidele oficiale si amicale acestuia i se va diminua contractul cu 50 la suta pe o perioada de trei luni, iar in caz ca nu va demonstra ca are valoare, masurile vor fi mult mai drastice, mergandu-se probabil pana la excluderea lui din lot. Directorul executiv al clubului, Nurhan Ali, a explicat ieri de ce s-au luat aceste masuri: "Atat noi, cat si colectivul tehnic am ajuns la concluzia ca, in momentul cand jucatorilor li se ofera conditii optime pentru performanta, am dori ca si ei sa raspunda cu aceeasi moneda. Nimeni nu investeste in sport daca nu are si satisfactii morale. Faptul ca la conducerea acestei echipe avem unul dintre cei mai galonati antrenori face sa ne creasca pretentiile. Nu vrem sa-l compromitem pe antrenorul Aihan Omer cu aceste evolutii nesatisfacatoare. Acum doi-trei ani faceam performanta pe stomacul gol si nu vrem sa credem ca acum jucatorii nu vor sa mai faca performanta fiindca au tot ce le trebuie". In privinta alegerii noului capitan, Aihan Omer crede ca se impunea acest lucru deoarece "Stavrositu nu este ascultat. El nu are experienta necesara sa se impuna in fata colegilor. Ii mai trebuie seriozitate si maturitate. Baiceanu a fost constant in joc. Are experienta si face atat faza de atac, cat si cea de aparare. In lotul nostru este greu de gasit un lider, pentru ca jucatorii sunt de varste apropiate. Baiceanu este cat de cat respectat".

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CS Victoria Cumpăna Gimnastele, peste 30 de medalii la „Chișinău Rhythmic Stars“. „Ne oferiți motive de mândrie cu fiecare participare!“ (GALERIE FOTO)

01 May 2024 846

Fotbal județul Constanța Unirea Topraisar - Avântul Comana, meci cu 11 goluri. Liga a 5-a, rezultate și clasamente

01 May 2024 1452

Constructorul Sălii Polivante, amendat de Garda de Mediu Constanța! (FOTO)

30 Apr 2024 378

Maarif Instituții Internaționale de Învățământ SA continuă demersurile pentru edificarea campusului școlar din orașul Ovidiu, județul Constanța

30 Apr 2024 421

Simona Halep, acționar la Farul Constanța? Iată ce a răspuns Stere Halep

28 Apr 2024 1848

Investiție de peste 140.000 de euro a companiilor Chimpex și AmeropaGrains Sală de sport, inaugurată la Școala Gimnazială nr. 30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța chiar de ziua unității școlare (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 667

Ședință CJC Au fost stabiliți câștigătorii proiectelor sportive care vor beneficia anul acesta de finanțări nerambursabile (DOCUMENT)

23 Apr 2024 1042

LIVE TEXT Companiile Chimpex și Ameropa Grains investesc în infrastructura școlară din Constanța. Sală de sport inaugurată la Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 976

Cumpărări directe Constanța Primăria Topraisar dotează sala de sport cu aparatură și echipamente specifice (DOCUMENT)

22 Apr 2024 657

Chimpex și Ameropa Grains - companii cu tradiție în proiecte destinate comunității Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța are o nouă sală de sport, construită integral cu sprijinul grupului de companii AMEROPA

22 Apr 2024 819

Peste 15 milioane lei fără TVA Primăria Constanța încheie un nou acord-cadru pentru toaletarea copacilor şi a spaţiilor verzi din zona II a municipiului Constanța (DOCUMENTE)

21 Apr 2024 690

Constanța Micii voleibaliști au jucat în amintirea lui Paul Cămui, la memorialul care-i poartă numele (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Apr 2024 950

Hagi, după Farul Constanța - CFR Cluj 5-1 „Un meci perfect. Bravo lor! Am făcut diferența la ritm și intensitate“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 1569

Locuri de muncă Constanța Direcția Județeană pentru Sport și Tineret angajează. Detalii

18 Apr 2024 832

Cumpărări directe Constanța SC Degreen SRL tunde gazonul de pe terenuri de sport din comuna Topraisar (DOCUMENT)

17 Apr 2024 564