Amical cu CS Năvodari Una dintre maşinile rugbyştilor de la Les Costognos, ridicată pentru parcare neregulamentară (galerie foto)

Divizionara secundă de rugby CS Năvodari a susţinut, sâmbătă, pe teren propriu, un meci amical cu formaţia franceză de ligă inferioară Los Costognos. Gazdele s-au impus cu 63-17. „A fost un meci reuşit, încheiat fără accidentări de niciuna dintre echipe. După această partidă, noi am intrat în vacanţă, pe care o vom încheia pe 7 iulie“, a declarat Cornel Suciu, unul dintre antrenorii de la CS Năvodari. În ziua meciului, a existat şi un eveniment neprevăzut. Francezii au venit pe litoral cu un microbuz şi cu un autoturism, iar acesta din urmă a fost ridicat de firma specializată pentru că a fost parcat, din câte se pare, într-un perimetru unde nu avea voie. Până la urmă, situaţia s-a rezolvat, iar rugbyştii au ajuns la meci, cu sprijinul auto al celor de la CS Năvodari. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Astăzi, amical CS Năvodari - Les Costognos Rugbyştii de la Cleopatra Mamaia joacă mâine finala mare a Campionatului Naţional

21 Jun 2014 3115

Sâmbătă, amical cu Les Costognos CS Năvodari, medalie de bronz la turneul internaţional din Serbia (galerie foto)

18 Jun 2014 1907