Aqua Challenge 2023 Condițiile meteo neprielnice au modificat desfășurarea maratonului de înot în Marea Neagră (GALERIE FOTO)

 
 
Ediția a 12-a a Aqua Challenge, maratonul de înot în Marea Neagră, și Campionatul Național de profil s-au derulat la Constanța, luând parte în jur de 500 de concurenți.
 
AquaChallenge a fost un eveniment finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de către ACS Atena Sport Club Constanța.
 
Competiția este una de masă și se adresează atât înotătorilor amatori, cât și celor de elită.
 
Din pricina condițiilor meteo neprielnice, organizatorii au fost nevoiți să amâne startul, să schimbe locul de desfășurare și să scurteze cursele.

Proba de 3.000 de metri i-a revenit, la masculin, lui Andrei Enache, vicecampion mondial în ape înghețate, iar la feminin Simonei Andreea Chiru. 

Determinarea și munca lui Răzvan Florea au dat roade și iată-ne că am încheiat a 12-a ediție a maratonului de înot în Marea Neagră. O ediție presărată cu multe încercări pentru echipa de organizare din perspectiva condițiilor meteo, în speță din prisma valurilor și a vântului. Principala noastră grijă este siguranța concurenților. Astfel, în condițiile date, s-a decis schimbarea locului de desfășurare și a traseului, se arată, printre altele, pe pagina de Facebook a Atena Sport Club. 

 
Sursa foto: Facebook (Octavian Tileagă)
 
Citește și:


Constanța. AquaChallenge, ediția 2023

Sâmbătă, 19 august, se dispută maratonul de natație în mare

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța. AquaChallenge, ediția 2023 Sâmbătă, 19 august, se dispută maratonul de natație în mare

17 Aug 2023 1229