Asociat nou, din Constanța, cooptat în firma Brilltag Services SRL

 
 
  • Societatea Brilltag Services SRL a fost înființată în anul 2014, iar obiectul principal de activitate la Recom este „Restaurante“.
 
În Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 2.012, din data de 23 aprilie 2024, a fost publicată hotărârea nr. 1 din 6.03.2024 a Adunării Generale Extraordinare a asociaților firmei Brilltag Services SRL, persoană juridică română cu sediul în comuna Snagov, satul Ciofliceni, județul Ilfov. 
 
Asociaţii, la data adunării, deţinând 100% capitalul social, erau Gheorghe Petcu (născut și domiciliat în municipiul Constanța) și Dumitru Simion (născut în București și domiciliat în comuna Snagov), iar la adunare a fost invitat George Petcu (născut și domiciliat în municipiul Constanța).
 
Asociații au decis:
 
1. Cesiunea de către asociatul Gheorghe Petcu, la valoarea nominală, a tuturor celor zece părţi sociale pe care le deţine la Brilltag Services SRL către George Petcu.
 
2. Urmare cesiunii, capitalul social al Brilltag Services SRL este deţinut de către următorii asociaţi, care au şi o cotă de participare la profit şi la pierderi după cum urmează:
 
- George Petcu, care participă la capitalul social cu un aport în numerar în valoare de 100 lei, respectiv 47,62% din capitalul social, deţinând 10 părţi sociale cu valoarea nominală de 10 lei, numerotate de la 1 la 10 inclusiv, având, în consecinţă, o cotă de participare la profit şi la pierderi de 47,62%;
 
- Dumitru Simion, care participă la capitalul social cu un aport în numerar în valoare de 110 lei, respectiv 52,38% din capitalul social, deţinând 11 părţi sociale cu valoarea nominală de 10 lei, numerotate de la 11 la 21 inclusiv, având, în consecinţă, o cotă de participare la profit şi la pierderi de 52,38%.
 

3. Înlocuirea integrală a Actului constitutiv actual al societăţii cu Actul constitutiv actualizat ce va fi redactat ca urmare a adoptării prezentei Hotărâri.
 
4. Împuternicirea administratorului Dumitru Simion să efectueze toate demersurile necesare în vederea efectuării cuvenitelor înregistrări în Registrul Comerţului.

 
Hotărârea a fost întocmită în Constanţa, pe 6 martie 2024.
 
Despre Brilltag Services SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată vineri, 26 aprilie 2024, firma Brilltag Services SRL a fost înființată în anul 2014, iar obiectul principal de activitate la Recom este „Restaurante“.

Administratori sunt Dumitru Simion și George Petcu.  

În 2022, Brilltag Services SRL a avut o cifră de afaceri de 337.884 lei, un profit de 124.028 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 1.

Platforma termene.ro informează că Brilltag Services SRL nu are contracte câștigate - achiziții directe și nici contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 25 aprilie 2024).

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța

Citește și:

 
Firmă prahoveană, afaceri la malul mării
De la reparaţii nave, la administrarea unui sector de plajă în Eforie Sud (documente)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firmă prahoveană, afaceri la malul mării De la reparaţii nave, la administrarea unui sector de plajă în Eforie Sud (documente)

28 Jul 2016 3822