Au spart gheata !

Tomis, la prima victorie a anului

Prima etapa a returului Ligii Nationale de handbal feminin a adus si prima victorie din acest an pentru Clubul Sportiv Tomis. Echipa constanteana pregatita de profesorii Dumitru Musi-principal si Ion Puscasu-secund, a depasit la capatul unui partide disputate, formatia Universitatea Jolidon Cluj. Dornice de a lasa in urma, cat mai rapid, perioada nefasta in care au inregistrat doua infrangeri consecutive, constantencele s-au aruncat spre poarta clujencelor inca din primul minut. Cu o aparare agresiva si atacuri bine puse la punct, C.S Tomis s-a distantat rapid pe tabela conducand la o diferenta de cinci-sase goluri, pana spre sfarsitul primei reprize. Dorinta de a transa cat mai rapid partida in favoarea lor a facut ca "jucatoarele sa incerce sa inscrie doua goluri dintr-o singura aruncare", asa cum a declarat ulterior Dumitru Musi, nemultumit de usurinta cu care au tratat elevele sale anumite faze la finalul primei jumatati a jocului. Aceasta situatie a dus ca C.S Tomis sa conduca la pauza cu doar trei goluri, 16-13. Din fericire, aceasta precipitare a constantencelor din finalul primelor 30 de minute, a disparut treptat in actul secund, cand Tomis-ul a condus categoric ostilitatile. Chiar daca diferenta inregistrata la finalul intalnirii, scor 32-25 pentru gazde, poate parea una destul de clara, raportul de forte in teren a fost unul destul de echilibrat, "U" Jolidon Cluj dand o replica puternica echipei de la malul marii. De la C.S Tomis cele mai bune marcatoare au fost Doina Jerebie (7 goluri), Alina Petreche (6 / 4 din 7m) si Ramona Vaduva (5). De asemenea, aparatoarele buturilor constantene, Doina Avram Lupu si Simona Strungaru au avut evolutii apreciabile, salvand echipa constanteana in situatii iminente de gol. Daca dupa terminarea partidei, tehnicianul oaspetelor, Liviu Jurca, a tinut sa felicite formatia constanteana pentru aceasta victorie considerand ca a Tomisul a meritat pe deplin sa castige, Dumitru Musi a afirmat : "Sunt dezamagit de randamentul anumitor jucatoare si in special de Osman, care practic a avut o evolutie penibila. Cu exceptia Ramonei Vaduva, care a dus greul intregii partide, sunt total nemultumit de ceea ce am jucat astazi. Faptul ca am evoluat cu o serie de jucatoare accidentate nu este o scuza pentru ca s-a vazut ca atitudinea lor in joc era una departe de tensiunea unei partide cu miza", a declarat tehnicianul constantean, Dumitru Musi. In urma acestei victorii, C.S Tomis isi pastreaza cea de-a cincia pozitie in clasament, avand 19 puncte acumulate in 13 partide.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE. Știri Constanța Mai multe autoturisme implicate într-un accident rutier între Ovidiu și Nazarcea (GALERIE FOTO)

11 May 2024 435

Șofer beat implicat într-un accident rutier pe Șoseaua Mangaliei din Constanța

11 May 2024 388

Oficial de la CFR despre accidentul mortal de la Medgidia, județul Constanța

10 May 2024 720

UPDATE Accident feroviar în gara Medgidia, județul Constanța. Victima a decedat!

10 May 2024 1159

Accident tragic în Sankt Petersburg, Rusia. Un autobuz plin cu pasageri a căzut în râu

10 May 2024 502

Județul Constanța Accident pe autostradă! Un TIR și o autoutilitară s-au lovit (GALERIE FOTO+VIDEO)

10 May 2024 840

Acțiuni de control ale polițiștilor în Județul Constanța. Au fost aplicate amenzi

10 May 2024 381

Accident rutier la ieșirea din municipiul Tulcea! Date oficiale de la IPJ Tulcea (FOTO)

09 May 2024 713

UPDATE. Accident cu victime la ieșirea din Tulcea către Agighiol. Implicate un microbuz și o mașină de teren (FOTO+VIDEO)

09 May 2024 899

Judecătoria Mangalia Audieri în Dosarul 2 Mai. Tatăl lui Sebi - „Tot ce vedem ne aduce aminte de băiatul nostru”

09 May 2024 472

Audieri în Dosarul 2 Mai Imaginile tragediei, în cuvinte - Mama lui Sebi - „Viața noastră ca familie s-a terminat. Cimitirul a devenit o a doua noastră casă”

09 May 2024 507

Nemulțumiri în sala de judecată Mama tinerei ucise în accidentul de la 2 Mai, către judecătoare - „Chiar nu știți nimic?”

09 May 2024 833

Accident rutier în incinta Portului Constanța. Un tânăr de 22 ani a fost rănit

09 May 2024 538

Judecătoria Mangalia Victimele accidentului din 2 Mai fac declarații cutremurătoare - „Am coșmaruri noaptea. I-am văzut pe cei doi decedați”

09 May 2024 891

Știri Constanța Șoferi drogați și băuți, ori cu permisul suspendat, depistați de polițiști în trafic – unul a provocat un accident

08 May 2024 415