Baschet Anđela Delić, noua jucătoare a CSM Constanța. Debut în victoria cu CSM Târgoviște

 
Baschetbalista Anđela Delić este noua jucătoare a echipei feminine CSM Constanța, vicecampioana României.
 
Jucătoarea a debutat în Liga Națională în deplasarea de astăzi, 6 ianuarie 2024, cu CSM Târgoviște, având un aport de 14 puncte încrise, trei pase decisive, două recuperări și trei intercepții în victoria CSM Constanța cu 79-70, în primul meci din 2024 din campionat.

Pe sferturi, scorul în meciul Târgoviște – Constanța a fost 16-17, 24-21, 20-18, 10-23.

Cu experiență la nivel de Cupă Mondială pentru Bosnia Herțegovina și Euroligă, Anđela se alătură echipei noastre după un sezon în care a jucat pentru CDB Clarinos Tenerife în Spain-LF Endesa, OA Chania (Grecia A1) sau Union Saint-Amand Porte du Hainaut (France-LFB). Welcome to Constanța, Anđela!, este mesajul CSM Constanța.
 
În deplasarea de pe malul Dâmboviței, CSM Constanța a dat piept de un adversar solid care a condus ritmul de joc în majoritatea timpului. Sfertul patru și preponderent ultimele minute au fost cele care au distanțat decisiv Constanța pe tabelă.
 
Cu Gabriela Mărginean în zi de grație, 21 de puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive, împreună cu Kristina Higgins 18p, 7 recuperări și 3 intercepții, Constanța obține o victorie pe terenul unei adversare care și în partida tur a arătat un nivel de baschet competitiv. La CSM Constanța și-a făcut debutul și noua achiziție, internaționala din Bosnia Herțegovina, Anđela Delić, este mesajul clubului de la țărmul mării.

 
Au mai evoluat: Anđela Delić 14p, 3 pase decisive, 2 recuperări, 3 intercepții, Annemarie Gödri-Părău 9p, 5 pase decisive și o recuperare, Alina Podar 7p, 2 recuperări, Sigrid Koizar 5p,7 recuperări, 2 pase decisive, Anisia Croitoru 3p, Laura Vaida, Gabriela Irimia, Denisa Fota, Amira Bou-Chedid.
 
Pentru CSM Constanța urmează prima partidă pe teren propriu în 2024, programată pe 12 ianuarie, la Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța în compania CSU Olimpia Brașov.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)
 

Citește și:

 
Baschet
Ioana Ghizilă, principala marcatoare a CSM Constanța în meciul câștigat cu Rapid București (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.