Baschet Annemarie Gödri-Părău, un nou transfer de top la CSM Constanța

 
Echipa feminină de baschet CSM Constanța, vicecampioana României, continua să-și întărească lotul de jucătoare pentru noul sezon.
 
Formația de pe litoral a anunțat un nou transfer de top, Annemarie Gödri-Părău, una dintre cele mai longevive și emblematice baschetbaliste ale României, care va juca în premieră la Constanța.  
 
Din 1999, de când a debutat la nivel de junioare în naționala României, Annemarie Gödri-Părău și-a construit o carieră sportivă extraordinară, fiind componentă de bază a României timp de aproape două decenii.
 

Născută la Timișoara, pe 8 martie 1984, Annemarie Gödri-Părău este pe jumătate nigeriancă, după tată.
 
A debutat la BC ICIM Arad, la începutul anilor 2000, iar după o scurtă perioadă la Sportul Studențesc, s-a transferat în Belgia, la Dexia Namur, formație pentru care a jucat în Euroligă, cea mai importantă competiție de club de pe „Bătrânul continent".
 
A mai evoluat pentru Saint Jacques Sport Reims (Franța), Elizur Ramla (Israel), în 2009 întorcându-se în țară, la CSM Târgoviște.
 
În 2010 a ajuns pentru prima oară la Sepsi, iar după trei ani la CSM Satu Mare și CSU Alba Iulia (2011-2014) s-a întors la Sfântu Gheorghe.
 
Are mai multe participări la Campionatul European în naționalele de juniori ale României, dar și trei astfel de prezențe alături de prima reprezentativă (2005 în Turcia, 2007 în Italia și 2015 în România), la nivel de club participând în Euroligă și EuroCup.
 


Annemarie Gödri-Părău are în palmaresul său peste zece titluri de campioană, cele mai multe obținute în România, șapte Cupe ale României, totodată fiind campioană în campionatul din Belgia.
 
Bine ai venit la Constanța, Annemarie!, este mesajul CSM Constanța.

 

Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
 
Citește și:

 
Baschet
Ioana Ghizilă, transferată de CSM Constanța. Este cea mai bună jucătoare autohtonă din sezonul trecut

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CSM Constanța, campioana României! Andrei Talpeș - „Este un moment istoric. Constanța merită să fie în top“ (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 589

CSM Constanța luptă iar pentru titlu! Andrei Talpeș - „Prin forța grupului și prin «Team is everything», am ajuns în marea finală“

12 Apr 2024 819

Baschetbalistele de la CSM Constanța nu i-au dat nicio șansă ultimei clasate (GALERIE FOTO)

28 Jan 2024 898

Baschet. CSM Constanța, parcurs perfect în campionat Alexandru Olteanu - „Luăm fiecare meci în parte și sper să ajungem unde ne dorim“

26 Jan 2024 1021