Baschet Echipa Colegiului Național „Mircea cel Bătrân“, campioană județeană la ONSS (GALERIE FOTO)

 
 
 
Olimpiada Națională a Sportului Școlar și-a desemnat cele mai bune echipe de baschet din județul Constanța, la nivel gimnazial.
 
Formațiile a patru unități de învățământ au luptat în careul de ași al ONSS, în Sala Sporturilor „Simona Amțnar“ din Constanța.
 
Finala mare i-a revenit Colegiului Național „Mircea cel Bătrân“, care a dispus de Liceul Teoretic Traian cu 27-12.
 
La etapa regională, premergătoare celei naționale, cuprinsă în calendarul competițional național cu finanțare din partea Ministerului Educației, echipa de la CN Mircea cel Bătrân va concura împotriva echipelor câștigătoare din județele Tulcea, Brăila, Galați, Buzău și Vrancea.
 
În finala mică, Liceul Teoretic Decebal a trecut cu 28-25 de Școala Gimnazială nr. 7 Remus Opreanu.   
 

Elevii au făcut spectacol în teren și la rândul lor au fost încurajați de colegi, părinți și prieteni din tribune. Finala mică a avut un gram de dramatism pe final, meciul fiind unul foarte strâns. Felicitări tuturor pentru spectacol! Hai, Constanța!, este mesajul de pe pagina de Facebook „CSM Constanța Baschetׅ.

 
Olimpiada Națională a Sportului Școlar 2023 este o competiție desfășurată sub egida Ministerului Educației, cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța, al Inspectoratului Județean Școlar Constanța, al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța, al CSM Constanța, al Crucii Roșie și al Decathlon Constanța.

Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.