Sport

„Bombardierul“ Ion Pascu l-a învins pe „MadMax“ la gala Dynamite Fighting Show

O victorie şi două înfrângeri au înregistrat cei trei luptători constănţeni (Ion Pascu, Costin Mincu şi Raul Manoilă) care au evoluat, în Bucureşti, la Dynamite Fighting Show, eveniment pus în scenă de Cătălin Moroşanu, cel care a evoluat şi el, în main-event, contra lui Freddy Kemayo!
 
Cel mai bine cotat luptător român din MMA în momentul de faţă, Ion Pascu l-a întâlnit pe moldoveanul Maxim „MadMax“ Zaplîtni, într-un super-fight la categoria semigrea, dar pe reguli de K-1. S-a impus „Bombardierul“ Pascu, după trei reprize, prin decizie unanimă a arbitrilor. În ultimele secunde ale partidei, Pascu a fost la un pas de a-l face KO pe adversarul său, care, cu această ocazie, a pierdut primul meci din carieră. Născut la Constanţa, unde a debutat în lupte libere (cu regretatul antrenor Ion Bărbătei), Ion Pascu (36 de ani) se antrenează actualmente în Irlanda, la SBG Ireland, este pregătit de John Kavanagh, antrenorul lui Conor McGregor, şi a înregistrat mai multe victorii importante la MMA. 
 
Costin Mincu şi Raul Manoilă au pierdut meciurile susţinute. Mincu (27 de ani), de la Tai Shin Do Gym Academy Bucureşti (antrenor, Florin Mina), a evoluat tot la categoria semigrea, într-un duel al „lupilor tineri“, contra lui Mădălin Mogoş, în faţa căruia a cedat la puncte. Campion european de kickboxing în 2017, Costin are multe meciuri şi victorii în ringul profesionist, inclusiv la Superkombat, iar anul acesta, în aprilie, a câştigat la Constanţa centura mondială WKF în gala Oss Fighters.
 
De loc din Murfatlar, tânărul de 19 ani Raul Manoilă (fost handbalist), de la Tai-Chi-Do-Ryu Constanţa (antrenor, Marcel Ilaşcu), l-a avut ca adversar la Dynamite Fighting Show pe Alexandru Radnev, zis „Ghiaurul“, într-o veritabilă confruntare David vs Goliath, având în vedere că Manoilă are 2,05 metri, cu 25 de centimetri peste Radnev! După trei reprize, arbitrii au cerut o repriză suplimentară pentru a desemna câştigătorul, iar pe parcursul extra-round-ului Raul Manoilă a abandonat. Acesta se află la începutul carierei profesioniste în kickboxing. În acest an, a debutat şi în Superkombat, însă, lipsit de experienţa galelor de acest gen (înainte de confruntare, avea doar patru meciuri la profesionişti în palmares), Raul, zis „Micul Semmy Schillt“, nu i-a făcut faţă rutinatului Ion Grigore (37 de ani), venit din MMA, în faţa căruia a pierdut.
 
În main-event-ul Dynamite Fighting Show, Cătălin Moroşanu l-a învins pe Freddy Kemayo, ducând la 2-1 în favoarea sa scorul întâlnirilor directe.
 
Sursa foto: Facebook (Ion Pascu MMA)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Bombardierul“ originar din Constanţa Cel mai tare luptător MMA din România, Ion Pascu, tată pentru a doua oară

02 Aug 2019 1292

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 03 iulie 2019

04 Jul 2019 713

Medalii pentru cluburile din Constanţa la ediţia a doua a Memorialului „Ioan Popa“ la spadă

23 Apr 2019 899

„Bombardierul“ Ion Pascu se luptă cu Lorenz Larkin în SUA, în promoţia Bellator

04 Oct 2018 1156

„Bombardierul“ Ion Pascu luptă în gala Dynamite Fighting Show. Vor urca în ring şi Costin Mincu, şi Raul Manoilă

23 Jun 2018 4109

D'Artagnan ar fi fost invidios CSS1 Constanţa a dat lovitura la Naţionalele de scrimă. Şapte medalii, dintre care patru de aur! (galerie foto)

21 Jun 2018 2116

Cel mai valoros luptător MMA din România, Ion Pascu, a susținut un seminar la Constanța (galerie foto)

23 Dec 2017 7594

Cel mai bun luptător MMA din România. Pregătit de antrenorul lui Conor McGregor! „Bombardierul“ Ion Pascu, seminar la Constanţa (galerie foto)

13 Dec 2017 7960

Un constănţean, cel mai bun luptător MMA din România „Bombardierul“ Ion Pascu l-a făcut KO la Dublin pe „Herculeez“ (galerie foto)

11 Jul 2017 3902

„Va fi o partidă spectaculoasă“ Cezar Andrieş se luptă cu Farid Tahiri în Italia pentru titlul european

02 Feb 2017 2841

„Bombardierul“ Ion Pascu, din Constanţa, l-a învins pe Ivan Brguljan la Superkombat (galerie foto)

14 Dec 2015 1682

„Bombardierul“ din MMA Ion Pascu, din Constanţa, se duelează cu Ivan Brguljan, sâmbătă, la Superkombat

12 Dec 2015 3066

„Bombardierul“ Ion Pascu, din Constanţa, se luptă la gala Superkombat de la Torino

18 Nov 2015 2292

“România vs Restul Lumii" Cătălin Moroşanu, la cea mai mare gală Superkombat din ultimii ani

17 Nov 2015 1180

„Bombardierul“ Ion Pascu susţine un seminar de MMA la CS Pontica (galerie foto)

17 Aug 2015 2426