Bowling Mihai Dragnia, de la CS Lake View Constanța, campion european la duo juniori

 
Rezultat deosebit pentru România la Campionatul European de bowling juniori, de la Helsinki (Finlanda)!

Tricoorul a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la dubo junior, în care Mihai Dragnia (de la CS Lake View Constanța; antrenor, Cătălin Gheorghe) și Máté Balázs-Bécsi (de la Miercurea Ciuc) au cucerit medalia de aur, devenind astfel campioni europeni.

Performanța este cu atât mai importantă cu cât cei doi i-au învins în finală pe reprezentanții țării gazdă, Finlanda având mult mai mulți jucători de bowling decât România.

O frumoasă realizare a tânărului constănțean Mihai Dragnia, legitimat La CS Lake View Constanța! Colegul de echipă la duo a fost Máté Balázs-Bécsi, din Miercurea Ciuc! Mai mult, au învins Finlanda la ea acasă! Ca fapt divers, în Finlanda sunt cca 45.000 jucători, iar în România circa 350! Hai România!, este mesajul antrenorului Cătălin Gheorghe.

 

Mihai Dragnia și Máté Balázs-Bécsi au reușit să obțină medalia de aur a probei de duo masculin a Campionatului European de Juniori 2024, întrecându-i pe finlandezii Jussi Laine și Markus Lahti cu 463 la 433, într-o finală extraordinară și suprinzatoare pentru mulți. Le mulțumim din suflet, atât lor, cât și selecționerului și antrenorului lotului național Marius Piticariu, familiei Balázs-Bécsi și lui Cătălin Gheorghe, antrenorul lui Mihai Dragnia. ”Really really... everything, God was Romanian today...” Hai România!, se menționează pe pagina de Facebook a Federației Române de Bowling.

 
Sursa foto: Facebook (Federația Română de Bowling)
 
Citește și:


„La mulți ani tuturor și la cât mai multe strike-uri!“
50 de ani de bowling în România. Eveniment celebrat la Constanța (galerie foto)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.