Box George Edmond Maradin, campion de ziua sa de naștere! CS Farul Constanța, aur și bronz la Naționalele de tineret (GALERIE FOTO)


 
  • Dacă, la întrecerea de la Bacău, George Edmond Maradin a urcat pe prima treaptă a podiumului, Bogdan Dumitru Belciu a obținut medalia de bronz.
 
Campionatul Național de box pentru tineret, întrecere care s-a disputat la Bacău, le-a adus două medalii sportivilor de la CS Farul Constanța.
 
Astfel, George Edmond Maradin (antrenor, Ionuț Gheorghe) a urcat pe prima treaptă a podiumului, devenind campion național, la categoria 48 kg, iar Bogdan Dumitru Belciu (antrenor, Marcelică Tudoriu) a cucerit bronzul la categoria +92 kg.
 
George Edmond Maradin a devenit campion național chiar în ziua în care și-a serbat ziua de naștere, el împlinind 17 ani!
 
„Salutare tuturor! Astăzi, mi-am făcut cel mai frumos cadou, campion național de tineret! Aș vrea să le mulțumesc persoanelor dragi de lângă mine, familiei, părinților și colegilor de la Sharks Gym Constanța, pentru mesajele de încurajare, suntem cea mai tare echipă! Le mulțumesc și colegilor de la CS Farul Constanța pentru tot. Și, nu în ultimul rând, aș vrea să le mulțumesc din suflet oamenilor ce stau în spatele meu. Maestre Ionuț Gheorghe, îmi doresc din suflet să facem în continuare o echipa bună și să fiu următorul medaliat olimpic! Alex Filip, omul care m-a creat și mi-a deschis acest drum în viață, te iubesc!“, este mesajul campionului național. 
 
Citește și:
 
Luptătorul Eduardo Maradin, de la Sharks Gym, victorie în Republica Moldova. „A reprezentat România și Constanța cu mândrie!“ (GALERIE FOTO)
 
 „Și-a serbat ziua de naștere cîștigând titlul de Campion Național de Tineret la Box! Mulțumim tuturor celor care ne susțin și antrenorului lotului național, medaliatul olimpic Ionuț Gheorghe! Cuvintele sunt de prisos! Constanța este la înălțime!“, a punctat și Alex Filip, antrenorul lui Maradin de la Sharks Gym Constanța.
 

Vineri, 8 decembrie 2023, George Edmond Maradin va lupta în gala Colosseum Tournament 41, de la Ploiești, întâlnind în under-card un luptător de la Respect Gym. A doua zi, 20 de sportivi de la Sharks Gym Constanța din grupa de performanță vor participa la Cupa Internațională Colosseum, la care sunt înscriși peste 400 de concurenți.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: CS Farul, Facebook (Alex Filip, Eduardo Maradin)
 
Citește și:
 
Boxerul Samuel Cioabă, de la CS Farul Constanța, vicecampion național de juniori (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.