Constanța Antrenorul Eddy Năstase s-a căsătorit. Elevii săi de la Academia Hagi i-au făcut o frumoasă surpriză (GALERIE FOTO)


  Sursa foto: Pro Events-Photo&Video
  • Ana Maria, soția lui Eddy Năstase, este profesor de limba română la Școala Gimnazială nr. 43 „Ferdinand“ Constanța.
 
Tânărul antrenor de fotbal din Constanța Eddy Năstase și Ana Maria Rucăreanu trăiesc de trei ani o frumoasă poveste de dragoste, iar acum au făcut pasul cel mare în viață, spunând „Da!“ în fața ofițerului de Stare Civilă și devenind, astfel, soț și soție.
 
 Sursa foto: Pro Events-Photo&VideoCeremonialul civil și religios, ca și petrecerea cea mare au avut loc la Constanța, iar invitații au petrecut ca-n basme. În vârstă de 29 de ani, Eddy e fost fotbalist, iar ca antrenor pregătește, cu rezultate, grupa 2015 de la Academia Hagi. Micii săi elevi i-au făcut o frumoasă surpriză și au venit la Casa Căsătoriilor, îmbrăcați în echipament de joc și având câte o floare. Au ținut mult să fie alături de antrenorul lor în acest moment unic din viața sa, iar gestul copiilor l-a emoționat și l-a bucurat peste măsură pe Eddy Năstase. „Doamne, ce surpriză minunată a avut ginerică! Felicitări copiilor și, nu în ultimul rând, părinților!“, a fost apreciat momentul și de către nuntași. Ana Maria, soția lui Eddy, este profesor de limba română la Școala Gimnazială nr. 43 „Ferdinand“ Constanța. Tânăra pereche îi are ca nași pe Cristian și Elena Moraru.    
 
„Să păstrați în timp aceste emoții frumoase!“
 
 Sursa foto: Pro Events-Photo&VideoToată lumea s-a distrat pe cinste la nuntă. „Casă de piatră! Să fiți fericiți și să vă iubiți mult!“, „Casă de piatră și multă fericire, Ana Maria și Eddy! Vă dorim multă iubire și înțelegere, pace și armonie! Să păstrați în timp aceste emoții frumoase și să fiți mereu un sprijin unul pentru altul!“, „Doi frumoși!“, „Să fie într-un ceas bun!“, „Casă de piatră, înțelegere și fericire!“, „Să fiți sănătoși, voioși și fericiți mereu!“ sau „Să trăiți bine și frumos, tinere domn! (Cel puțin fizic, arăți ca un om «bun de însurat», acum! Casă de piatră!“, au fost câteva dintre urările invitaților. Eddy a avut alături la acest eveniment unic și colegi și prieteni de-ai săi din fotbal, precum Robert Pâslaru, Alin Mazilu, Georgian Butoi, Marius Soare, Claudiu Moraru, Cosmin Maxim, Marius Cojocaru sau Edis Abibula.
 
A jucat și la echipa mare a Farului
 
 Sursa foto: Pro Events-Photo&VideoEddy Năstase a început fotbalul la Farul Constanța, la vârsta de șapte ani, primul său antrenor fiind Mihai Turcu. Ulterior, în sectorul juveni al „marinarilor“ a mai lucrat cu tehnicieni precum Dumitru Antonescu și Ion Constantinescu. Calitățile lui Eddy, un fundaș central înalt (de peste 1,90 m) și puternic, sobru în joc, au ieșit în evidență și a fost promovat, la o vârstă fragedă, și la echipa mare, Farul fiind pe atunci în liga secundă. În campionat, Eddy a jucat și titular ca „marinar“. În liga a 2-a, a mai evoluat la Săgeata Năvodari și Dunărea Călărași. 
 
E născut la Albertville
 

 Sursa foto: Pro Events-Photo&VideoTatăl lui Eddy Năstase este cunoscutul antrenor de rugby Virgil Năstase, în prezent component al staff-ului tehnic al CS Năvodari. Fost mare rugbyst (mijlocaş la deschidere), Virgil Năstase este una dintre legendele Farului Constanța, fost internaţional, dar şi tehnician la diverse loturi ale României (inclusiv secund al echipei de seniori). A jucat şi în Franţa, la mai multe echipe, printre care şi formaţia din Albertville. De altfel, Eddy s-a născut chiar acolo, la Albertville, de unde prenumele său cu rezonanțe franțuzești, Eddy Simon. Părinţii săi au locuit acolo zece ani, iar în anul 2000, pe când băiatul avea şase ani, au revenit în România.  
 
PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Pro Events-Photo&Video
 
Citește și:

Turneul „Brașov Junior's Cup 2023“
Academia Hagi a urcat pe podium cu toate cele patru echipe (GALERIE FOTO)

 
Ce jucători îi vor înlocui pe suspendaţii Farului în meciul cu Gloria Buzău
 
Trei jucători noi la antrenamentul de ieri al Farului

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Pregătire reluată și pentru cei mai mari juniori de la Farul Constanța

13 Jan 2024 1091

Copiii de la Academia Hagi, aur și argint la „Cupa Moș Crăciun“, de la Drobeta Tr. Severin (GALERIE FOTO)

18 Dec 2023 1157

Academia Hagi 2015 a învins în finală Academia Răzvan Raț, câștigând trofeul la „Juniors Cup Rm. Vâlcea 2023“

30 Oct 2023 2117

Turneul „Brașov Junior's Cup 2023“ Academia Hagi a urcat pe podium cu toate cele patru echipe (GALERIE FOTO)

15 Aug 2023 1261

Noi medalii și premii speciale pentru Academia Hagi la „Challenge Cup“ 2023 (GALERIE FOTO)

26 Jun 2023 1514

Ştefan Năstase a făcut box în tinereţe Antrenorul Virgil Năstase îşi înmormântează, astăzi, tatăl

20 Sep 2014 2433