Cros Gerilă se dispută şi în acest an la Constanţa. Ce este proba „6 picioare“

Ediţia a cincea a întrecerii atletice Cros Gerilă se va desfăşura la Constanţa sâmbătă, 7 decembrie a.c., pe un traseu din staţiunea Mamaia, în intervalul orar 10.00 - 13.00, în organizarea ACS Trident Triathlon Team şi cu finanţarea Primăriei municipiului Constanţa.
 
Cros Gerilă este deschis tuturor categoriilor de vârstă. Pentru cei mari sunt probele de 5, 10 şi 21 kilometri, iar copiii cu vârsta cuprinsă între şase şi 14 ani vor participa la 500 m şi la 1.500 m. Toţi copiii vor primi un cadou de la organizator, iar concurenţii de la 5, 10 şi 21 km care vor urca pe podium la open vor primi premii în bani. Va exista clasament separat pe grupe de vârstă pentru cele trei probe de mai sus, iar primii trei clasaţi de la categorie vor primi medalie şi diplomă la urcarea pe podium. Și la această ediţie va exista proba de „6 picioare“, în care omul şi câinele vor face echipă, pe distanţa de 1 kilometru.
 
Sursa foto: Facebook (Cros Gerilă)   
 
Citeşte şi:
 
Multă distracţie! Cros Gerilă în Mamaia. Întreceri de copii, dar şi categoriile „Mămicilor“, „Sania Moşului“ sau „6 picioare“
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mamaia Inedit! Perechi căţel - stăpân au alergat în proba „6 picioare“ de la Cros Gerilă (galerie foto)

09 Dec 2019 2283