CS Victoria Cumpăna Bianca Iancău, Robert Popa și antrenorul Vasile Vicol, premiați pentru rezultatele de la Cupa României

 

 
  • Bianca Iancău a obținut medalia de aur, iar Robert Popa s-a clasat pe treapta a treia a podiumului.
 
Medaliați la faza finală a Cupei României la lupte, din această lună, sportivii Bianca Iancău și Robert Popa, alături de antrenorul lor de la CS Victoria Cumpăna, Vasile Vicol, au fost premiați de administrația publică locală a comunei constănțene, într-o festivitate oficiată de Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, și de Paula Vintilă, directorul economic al clubului sportiv.
 
La întrecerea desfășurată la Tg. Mureș și rezervată categoriei de vârstă Under-17, Bianca Iancău a cucerit medalia de aur la categoria 40 kg, în timp ce Robert Popa a urcat pe treapta a treia a podiumului la concursul de lupte libere Under-15, disputat la Odorheiu Secuiesc.
 
„Chiar dacă are dublă legitimare, CS Victoria Cumpăna - LPS «Nicolae Rotaru» Constanța, Bianca e a noastră, e fiică a comunei Cumpăna. Aici a învățat tainele luptelor, aici a obținut primele victorii, în cadrul CS Victoria Cumpăna, pregătită de domnul profesor Vasile Vicol, care este și președintele Asociației Județene de Lupte Constanța. Felicitări pentru rezultatele deosebite pe care le-ați adus comunei Cumpăna. Ambasadori de aur ai comunei, așa îi numim pe toți sportivii noștri și pe toți olimpicii Liceului „Nicolae Dumitrescu“ din localitate. Luna aprilie a fost darnică, atât cu sportivii de la CS Victoria Cumpăna, cât și cu noi, administrația publică locală, aducându-ne o nouă victorie, la Odorheiu Secuiesc, la finala Cupei României U-15. Robert Popa a ocupat locul trei. Felicitări, Robert, și încă o dată domnule profesor! În țară se vorbește despre comuna Cumpăna și despre rezultatele pe care le obține CS Victoria Cumpăna, club cu finanțare aproape 100% de la Primăria și Consiliul Local Cumpăna. Tocmai de aceea spunem că administrația publică locală trebuie să fie darnică cu acești copii minunați ai comunei noastre“, a declarat primarul Mariana Gâju.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: captură Facebook (Cumpăna News)

 
Citește și:
 
Luptătoarea Bianca Iancău, din nou pe locul întâi. „Nu vom înceta niciodată să susținem sportul cumpănean!“ (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Gala Laureaților Federației Române de Lupte 2022. Printre performeri sunt și constănțeni (GALERIE FOTO)

19 Dec 2022 1669

Lupte Sportivi din județul Constanța, medaliați la Campionatul Balcanic. Aur, argint și bronz!

31 Oct 2022 1802

Alexandra Voiculescu - argint la Europene, Bianca Iancău - bronz. Mondialele de lupte pe plajă, din nou la Constanța!

17 Jun 2022 1651

Interviu online cu luptătoarea Bianca Iancău, din Cumpăna, medaliată mondială „Sper să-mi îndeplinesc visul de a ajunge la Jocurile Olimpice“

21 May 2022 5241

Luptătoarea Bianca Iancău, din nou pe locul întâi. „Nu vom înceta niciodată să susținem sportul cumpănean!“ (GALERIE FOTO)

05 Apr 2022 2537

LPS „Nicolae Rotaru“ Campioană națională și la senioare, Andra Gorecki are barem de calificare pentru Europenele și Mondialele de juniori (GALERIE FOTO)

29 Mar 2022 2810

Luptătoare la Victoria Cumpăna Gabriela Prodan şi Bianca Iancău, selecţionate în Centrul de pregătire de la Cluj-Napoca

12 Sep 2019 2626

CS Victoria Cumpăna a urcat de trei ori pe podium la Campionatul Naţional de lupte pe plajă (galerie foto)

10 Jul 2019 2861

Luptătorii de la CS Victoria Cumpăna au urcat pe podium şi la Cupa Unirii, de la Tulcea (galerie foto)

29 Jan 2019 2881