Luptătoarea Bianca Iancău, din nou pe locul întâi. „Nu vom înceta niciodată să susținem sportul cumpănean!“ (GALERIE FOTO)


 
  • La competiția de la Tg. Mureș, Bianca Iancău s-a impus la categoria 40 kg.
 
Cupa României la lupte, întrecere rezervată cadeților (Under-17), care s-a disputat la Tg. Mureș, cu participarea a 350 de sportivi, i-a adus o nouă medalie de aur Biancăi Iancău, luptătoare cu dublă legitimare (CS Victoria Cumpăna și LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța).
 
Pregătită de Vasile Vicol, Bianca Iancău s-a impus la categoria 40 kg. „Felicitări, Bianca! Felicitări domnului profesor antrenor! Nu vom înceta niciodată să susținem sportul cumpănean. Succes la următoarele competiții!”, a fost mesajul primarului comunei Cumpăna, ec. Mariana Gâju. În concursul pe echipe, Bianca Iancău a luptat pentru CS Poseidon Limanu, obținând un nou titlu de campioană. Anul trecut, Bianca a cucerit medalia de bronz la cadeți la Campionatul Mondial de lupte pe plajă de la Constanța, dar a obținut rezultate importante și la alte competiții interne, cum ar fi argintul de la Campionatul Național de lupte pe plajă pentru cadeți și juniori (întrecere desfășurată la Costinești) sau argintul de la Cupa României de la Pitești.  
 
La întrecerea de acum de la Tg. Mureș, pe lângă Bianca Iancău, județul Constanța a urcat pe podium și prin alți sportive și sportive, astfel: Cătălina Goja (CS Poseidon, categ. 43 kg), Alexandra Voiculescu (CS Poseidon, categ. 46 kg), Valentin Rusu (Aurora 23 August, categ. 45 kg) - medalii de aur; Diana Voiculescu (CS Poseidon, categ. 40 kg), Andrei Cojocaru (CS Poseidon, categ. 51 kg), Raluca Pop (Aurora 23 August, categ. 61 kg) - medalii de argint; Nicușor Manolache (CS Farul Constanța, categ. 51 kg), Marian Prodan (CS Năîvodari, categ. 60 kg), Petre Bujor (LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța, categ. 110 kg) - medalii de bronz.   
    
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Cumpăna News)
 

Citește și:
 
Condiții optime de pregătire pentru sportivii de la CS Victoria Cumpăna

„Am revenit acasă, în prima sală de sport a comunei“ (GALERIE FOTO)


CS Victoria Cumpăna și-a premiat sportivii pentru rezultatele obținute în 2021. Un an de excepție! (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Gala Laureaților Federației Române de Lupte 2022. Printre performeri sunt și constănțeni (GALERIE FOTO)

19 Dec 2022 1654

Lupte Sportivi din județul Constanța, medaliați la Campionatul Balcanic. Aur, argint și bronz!

31 Oct 2022 1789

Alexandra Voiculescu - argint la Europene, Bianca Iancău - bronz. Mondialele de lupte pe plajă, din nou la Constanța!

17 Jun 2022 1639

Interviu online cu luptătoarea Bianca Iancău, din Cumpăna, medaliată mondială „Sper să-mi îndeplinesc visul de a ajunge la Jocurile Olimpice“

21 May 2022 5225

CS Victoria Cumpăna Bianca Iancău, Robert Popa și antrenorul Vasile Vicol, premiați pentru rezultatele de la Cupa României

30 Apr 2022 2675

LPS „Nicolae Rotaru“ Campioană națională și la senioare, Andra Gorecki are barem de calificare pentru Europenele și Mondialele de juniori (GALERIE FOTO)

29 Mar 2022 2790

Luptătoare la Victoria Cumpăna Gabriela Prodan şi Bianca Iancău, selecţionate în Centrul de pregătire de la Cluj-Napoca

12 Sep 2019 2612

CS Victoria Cumpăna a urcat de trei ori pe podium la Campionatul Naţional de lupte pe plajă (galerie foto)

10 Jul 2019 2852

Luptătorii de la CS Victoria Cumpăna au urcat pe podium şi la Cupa Unirii, de la Tulcea (galerie foto)

29 Jan 2019 2864