CS Victoria Cumpăna, peste 20 de medalii la Iași Trophy 2023, concurs internațional de gimnastică ritmică și ansambluri (GALERIE FOTO)

  • Micile gimnaste de la CS Victoria Cumpăna sunt pregătite de Elena Vlad și Luiza Cerbula.
 
Gimnastele clubului sportiv Victoria Cumpăna, din județul Constanța, au participat cu succes alături de alte 140 de spotive din România și Republica Moldova, la puternicul turneu Iași Trophy 2023.
 
Așa cum ne-au obișnuit, micile gimnaste pregătite de Elena Vlad și Luiza Cerbula s-au întors acasă de la concurs internațional de gimnastică ritmică și ansambluri cu un număr important de medalii - 22 (șapte de aur, opt de argint și șapte de bronz).
 
Au urcat pe podium:
 
Locul 1
Izabela Țilincă - la panglică
Miruna Matei - la minge
Maya Ulrich - la minge, la panglică și la individual compus
Ioana Vasiliu - la fără obiect
Mira Ulrich - la fără obiect
 
Locul 2:
Miruna Matei - la măciuci

Delia Stângă - la minge
Sofia Banciu - la fără obiect și la cerc 
Sofia Badea - la fără obiect, la coardă și la individual compus

Ioana Vasiliu - la individual compus
 
Locul 3:
Izabela Țilincă - la măciuci
Delia Stângă - la măciuci
Andrada Luțan - la minge și la panglică
Ioana Vasiliu - la cerc
Sofia Banciu - la individual compus
Andrada Luțan - la individual compus
 
„Felicitări sportivelor noastre! Mult succes în competițiile viitoare!“, este mesajul de pe pagina de Facebook „Cumpăna News“.
 
Anterior, gimnastele de la CS Victoria Cumpăna evoluaseră cu rezultate deosebite și la cea de-a XXII-a ediție a Cupei „Irina Deleanu”. Competiția a fost organizată la București de Federația Română de Gimnastică Ritmică, sub egida Federației Internaționale de Gimnastică. Reprezentantele clubului din județul Constanța au obținut 17 medalii (șase de aur, opt de argint și trei de bronz). „Performanță, eleganță și atitudine. Sportul - un mod de viață la Cumpăna! Felicitări sportivelor noastre, părinților acestora, dar și antrenorilor pentru aceste rezultate extraordinare! Cumpăna este mândră de voi! Vă iubim!“, au fost apreciate sportivele la Cumpăna și pentru acest concurs.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Cumpăna News)
 
Citește și:
 
Gimnastele clubului Victoria Cumpăna, 17 medalii la Cupa „Irina Deleanu”. „Performanță, eleganță și atitudine“ (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Luptătoare la Victoria Cumpăna Gabriela Prodan şi Bianca Iancău, selecţionate în Centrul de pregătire de la Cluj-Napoca

12 Sep 2019 2557