​CSM Constanța are trei nominalizați în tradiționala anchetă a Federației Române de Rugby (GALERIE FOTO)



Tradiționala anchetă a Federației Române de Rugby este organizată la începutul anului 2024 și iubitorii sportului cu balonul oval sunt invitați să voteze în cadrul „Superlativelor din rugbyul românesc” pe anul 2023.

Până pe 17 ianuarie (inclusiv) favoriții pot fi votați pe site-ul https://rugbyromania.ro/voteaza-superlativele-anului-2023-in-rugbyul-romanesc/. 

La categoria „Cel mai bun junior român“ figurează doi rugbyști de la CSM Constanța: Alexandru Ionuț Sava și Marian Muntianu.

Antrenorul Nicolae Radu Mocanu este nominalizat la categoria „Cel mai bun antrenor la seniori rugby în 7“ (CSM Constanța), dar și la „Cel mai bun antrenor la categoria juniori“ (LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța), iar Alexandru Ionuț Sava poate fi votat și pentru „Cel mai bun jucător la rugby în 7“.

Anul trecut, CSM Constanța U20 a devenit campioana României, CSM Constanța U18 și-a adjudecat medaliile de bronz, CSM Constanța (rugby în 7) a obținut medaliile de argint, iar echipa de seniori s-a clasat pe locul 9 (având doar două înfrângeri în tot campionatul).

În anchetă figurează, ca nominalizați, și alți constănțeni: Marius Nucu Codea (Dragonii Constanța) -  la „Antrenor categoria mini-rugby“; Robert Diaconescu – la „Cel mai bun arbitru“; Victor Bezușcu (CS Rapid București) – la „Cel mai bun antrenor la seniori rugby în 7“.  

„«Superlativele anului 2023» cuprind 14 categorii, la fiecare categorie câte 5 propuneri și la fel ca anul trecut sistemul de vot este doar online. Sistemul de vot este simplu, puteți opta pentru o singura variantă la fiecare categorie, iar la sfârșit trebuie să introduceți adresa de email pentru a valida votul. Votul este confidențial, iar adresa dvs. de email va fi folosită doar pentru validarea votului. Votul se încheie pe 17 ianuarie 2024, ora 23:59“, este mesajul FRR.

 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța rugby)

Citește și:

 
Doi rugbyști de la CSM Constanța, convocați la Naționala României

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.