UPDATE. CSM Constanța box Alexandru Buleu, bronz la „Centura de Aur“. Erson Huseim, medalie de argint (GALERIE FOTO)


 
  • În semifinală, Alexandru Buleu a fost învins de Sotomi Holley Orlando, din Țara Galilor.
 
Sala Polivalentă din Târgu Mureș găzduiește, în această săptămână, întrecerile tradiționalului turneu internațional de box „Centura de Aur” la care participă boxeri valoroși din peste 20 de țări.
 
CSM Constanța a intrat în concurs cu doi pugiliști: Erson Huseim, la categoria 51 kg, și Alexandru Buleu, la categoria 75 kg, pregătiți la club de antrenorii Mihai Constantin și Ionuț Bodilcu. Ambii sportivi și-au asigurat medalii. Alexandru Buleu a cucerit bronzul, fiind învins în semifinală, la puncte (5-0) de Sotomi Holley Orlando, din Țara Galilor, după un meci pe care boxerul de la CSM Constanța l-a început bine, dar pe parcurs experiența adversarului și-a spus cuvântul.
 
„O experiență importantă pentru Alexandru Buleu, care trebuie să se mulțumească la acest puternic turneu cu medalia de bronz“, se arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța.
 
Erson Huseim va boxa duminică, 16 iunie 2024, în finală, cu Clepson dos Santos, din Irlanda. Constănțeanul are asigurată medalia de argint și își dorește să urce pe prima treaptă a podiumului.
 
Înainte de „Centura de Aur“,Alexandru Buleu și Erson Huseim au evoluat în finalele Cupei României pentru seniori Under-22, de la Brăila, și ambii au coborât treptele ringului victorioși.
 
La categoria 51 kg, Erson Huseim s-a dovedit a fi cel mai formă boxer, învingându-l în ultimul act, la puncte, cu 5-0, pe Florin Gîndac de la CS Mogoșoaia. Nici Alexandru Buleu nu i-a lăsat nicio șansă adversarului, Mihai Brindescu, de la CSM Reșița, de care a dispusîn aceeași manieră, la puncte, cu 5-0.
 
În semifinalele categoriei 60 kg, la tineret, Daniel Angelo Tutunea, de la CSM Constanța, a pierdut la puncte în fața lui Dumitru Axinte, de la Dinamo București, iar pugilistul de pe litoral a rămas cu medalia de bronz.

UPDATE:

În finală, Erson Huseim a fost învins la puncte de Clepson dos Santos, pugilistul constănțean cucerind astfel medalia de argint.

 
„Aflat la prima competiție majoră din carieră, pugilistul nostru a avut o evoluție curajoasă, dar experiența superioară a adversarului a fost decisivă, dos Santos câștigând la puncte cu 5-0.
 
Erson Huseim și-a adjudecat medalia de argint, însă a lăsat o bună impresie tuturor specialiștilor, anunțându-se un boxer de mare perspectivă“, este mesajul CSM Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Box)
 
Citește și:
 
CSM Constanța
Fosta gimnastă, campioană, Melisa Orazacai face acum box, aspirând la medalii și în „ringul magic“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CSM a decis! Judecătorul Adrian Ionescu va fi președintele Judecătoriei Constanța!

18 Jun 2024 343

Tinerii atleti legitimați CSM Constanța - LPS „Nicolae Rotaru”, pe podium la „Cupa AtletIS” (GALERIE FOTO)

18 Jun 2024 212

Gigi Valentin Ștefan nu rămâne procuror general adjunct al Parchetului Curții de Apel Constanța! CSM a respins propunerea

18 Jun 2024 528

CSM Constanța Natație Patrick-Sebastian Dinu, în semifinale la 100 m liber la Campionatul European

18 Jun 2024 249

CSM Constanța Luptătorii au câștigat opt medalii la Naționalele de lupte pe plajă (GALERIE FOTO)

18 Jun 2024 342

Handbal Interul Nicolae Cristian Ungureanu, transferat de CSM Constanța

17 Jun 2024 564

Triatloniștii de la CSM Constanța, contribuție importantă la medalia de aur cucerită de România la Cupa Europeană (GALERIE FOTO)

16 Jun 2024 710

Propunere la CSM Dana Belciug rămâne șef în Parchetul Tribunalului Constanța

16 Jun 2024 412

Magistrat al Judecătoriei Constanța, trimis din nou în acțiune disciplinară de către Inspecția Judiciară

15 Jun 2024 9383

CSM Constanța Volei Programul din noul sezon, atât din Divizia A1, cât și din Cupa României (GALERIE FOTO)

15 Jun 2024 567

Handbal CSM Constanța, meci plin de dramatism cu CSU Suceava, la turneul final al juniorilor 4 (GALERIE FOTO)

15 Jun 2024 728

Conducerea Curții de Apel Constanța și a Tribunalului, în atenția Consiliului Superior al Magistraturii

14 Jun 2024 461

CSM Constanța Micii handbaliști, calificați în grupele principale ale Campionatului Național de juniori 4 (GALERIE FOTO)

14 Jun 2024 565

Știri justiție Constanța Andreea Octavia Panait și Teodora Boicescu rămân președinți în Tribunalul, respectiv Judecătoria Constanța, a decis CSM

14 Jun 2024 395

Înotătorii de la CSM Constanța, pe podium la „Rovereto Swim Meeting“, în Italia (GALERIE FOTO)

13 Jun 2024 563