UPDATE Demolarea spălătoriei auto de la stadionul „Farul“ a fost amânată

Demolarea spălătoriei auto „La stadion“, amplasată pe strada Primăverii din Constanţa (la stadionul „Farul“), care ar fi trebuit să aibă loc astăzi, a fost amânată. 

„Primăria municipiului Constanţa a emis un ordin de demolare, întrucât era o construcţie care funcţiona fără autorizaţie“, a declarat, săptămâna trecută, Ionela Halciuc, purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa, care, astăzi, a precizat: „Acţiunea a fost amânată pentru o altă dată. Mai era nevoie de nişte clarificări“.

Spălătoria a fost deschisă în anul 2014, La acea dată, patronul FC Farul, Giani Nedelcu, spunea că toate încasările merg la club, pentru suportarea unei părţi din cheltuielile curente. „Dacă nu ne ajută alţii, încercăm să ne ajutăm singuri. Nicio persoană fizică nu are vreun beneficiu de pe urma ei, toţi banii pe care îi aduce sunt vărsaţi la club. Lângă spălătorie, este şi un bar, unde aşteaptă proprietarii maşinilor, şi care este inscripţionat cu însemne ale Farului. Nu vrem să ne oprim însă aici. Căutăm şi alte surse de venit. Pe locul terenului de tenis vom amenaja un teren sintetic“, spunea Giani Nedelcu, în urmă cu trei ani.

UPDATE: Valentina Chiriţă, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale, a declarat astăzi: „Poliţia Locală va asista la demolare. Deocamdată, nu s-a stabilit când va avea loc acţiunea. Rămâne ca administratorul să anunţe dacă demolarea o va face el sau Primăria, dar cel mai probabil o va face el“. 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

ady

05 May, 2017 15:12

Sa nu se demoleze ca acolo spal eu opelul

Articole asemanatoare

UPDATE. Imagini de la eveniment Demolarea spălătoriei auto „La Stadion“ din Constanţa a continuat astăzi. Ce spun SSC Farul şi Giani Nedelcu (galerie foto+video)

01 Nov 2017 4998

UPDATE. Imagini de la eveniment A început demolarea spălătoriei auto "La Stadion", de la stadionul Farul din Constanţa (galerie foto+video)

31 Oct 2017 6543

Spălătoria auto de la stadionul „Farul“ va fi demolată

28 Apr 2017 11536

„Dacă nu ne ajută alţii, ne ajutăm singuri“ FC Farul şi-a deschis spălătoria auto „La stadion“ (galerie foto)

10 May 2014 7232