Diogo Queiros, la primul gol pentru Farul Constanța. „Am fost la locul potrivit“. Ce i-a spus Mihai Popescu înainte de reușită (GALERIE FOTO)

 

 
  • După 3-0 cu Flora Tallinn în prima manșă, Farul Constanța e la un pas de calificarea în play-off-ul Conference League 2023/2024.
 
Transferat în această vară de Farul Constanța, fundașul central portughez Diogo Queiros a marcat în partida cu Flora Tallinn primul său gol în tricoul „marinarilor“.
 
Campioana României a întâlnit campioana Estoniei la Ovidiu, în prima manșă a turului trei preliminar al competiției europene Conference League, iar formația constănțeană s-a impus cu 3-0. Trimis pe teren în minutul 88, în locul lui Constantin Budescu, Diogo Queiros, purtătorul tricoului cu numărul 5, a marcat în minutul 90+4 (în urma unui corner executat de Denis Alibec) și a închis tabela, scorul final oferindu-i Farului statutul de favorită certă la calificarea în play-off.   
 
„Vrem să fim cei mai buni . Acesta este Farul“
 
„A fost o victorie perfectă. Am marcat trei goluri, nu am primit niciunul și mergem la Tallinn să finalizăm ce am început în această fază și să trecem mai departe în competiție.  Înainte de corner, am vorbit cu Pope (n.r. Mihai Popescu) și mi-a spus să mă duc la bara a doua. Am fost fericit, am fost la locul potrivit. Avem un avantaj de trei goluri, dar vom merge în retur cu aceeași mentalitate, la fel de concentrați ca la primul meci și spărăm să câștigăm și în Estonia și să obținem calificarea. 100% mergem la victorie, ca la fiecare meci. Vrem să fim cei mai buni și acesta este Farul. Ne place acest lucru. Suporterii sunt minunați, ne susțin pe tot parcursul meciului. Simțim atmosfera pe care o creează și ne ajută mult“, a declarat Diogo Queiros, la Farul TV.
 
În vârstă de 24 de ani și înalt de 1,85 m, Queiros are un palmares de invidiat: câștigător al Youth League cu FC Porto în 2019, precum și campion european U-19 (în 2018) și U-17 (în 2016) cu Portugalia. A fost căpitanul reprezentativelor U-15, U-16, U-17 și U-19 ale Portugaliei. În carieră a mai evoluat pentru FC Porto, Mouscron (Belgia), Famalicao (Portugalia) și Real Valladolid (Spania).
 
„Atmosferă senzațională și la acest meci“
 
Portarul farist Marian Aioani a menționat că pentru morarul său și al echipei de pe litoral e foarte bine că „marinarii“ nu au primit gol în primul meci cu Flora Tallinn.

 
„O victorie foarte importantă pentru noi. Am reușit să marcăm trei goluri, dar cred că mai puteam înscrie câteva. Nu știu dacă contează că nu am primit gol, dacă băteam cu 5-2 sau 6-3 tot diferență de trei goluri era. Dar pentru echipă, pentru moralul meu și al nostru e foarte bine că adversarul nu a marcat. Știam că întâlnim o echipă bună, e campioană până la urmă, dar am încercat să ne facem jocul nostru și să ne impunem. Cuplul Alibec - Budescu și-a făcut datoria și îi așteptăm pe cei doi să și-o facă și de acum înainte. A fost o atmosferă senzațională și la acest meci. Suporterii Farului sunt mereu alături de echipă, și la victorii, și la înfrângeri, ceea ce e foarte important. Avem o relație foarte bună cu ei. La Tallinn, mergem să ne facem jocul nostru, să ne impunem prin posesie și să marcăm cât mai multe goluri“, a spus goal-keeper-ul Farului, potrivit aceleiași surse.
        

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:
 
„Ușor-ușor, arătăm ca Farul campioana României“
„Gemenii golului“ Alibec și Budescu au făcut show cu Flora Tallinn (GALERIE FOTO + VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

5 ianuarie 2024 Denis Alibec, la 33 de ani. „Ziua în care te-ai născut a fost cea mai fericită din viața mea!“

05 Jan 2024 2098

Delegația Farul Constanța a ajuns la Tallinn, pentru meciul din preliminariile Conference League (GALERIE FOTO)

15 Aug 2023 1283

Diogo Lucas Queiros, dublu campion european cu Portugalia, a semnat cu Farul Constanța (VIDEO)

21 Jun 2023 1420