Doamnele şi domnişoarele au acces gratuit la meciul FC Farul - FCM Dorohoi

De Ziua Femeii, FC Farul le oferă acces gratuit doamnelor şi domnişoarelor la meciul „marinarilor“ cu FCM Dorohoi. Partida se va disputa sâmbătă, 7 martie, de la ora 11.00, pe stadionul „Farul“ din Constanţa, în etapa a 18-a a Ligii a II-a.
 
„Aşteptăm cât mai mulţi microbişti la stadion atât la acest meci, cât şi în continuare. Am avut parte de un debut fericit în mini-retur, practicând un joc bun şi controlând meciul cap-coadă din punct de vedere tactic. Trebuie să demonstrăm însă, printr-o înlănţuire de rezultate pozitive, că victoria cu ACS Berceni nu a fost o întâmplare“, a declarat Auraş Braşoveanu, preşedintele executiv al FC Farul.
 
În primul meci oficial pe 2015 în Liga a II-a, FC Farul a învins în deplasare ACS Berceni cu 3-1, deşi „marinarii“ au jucat în zece oameni din minutul 33, în urma eliminării (după două cartonaşe galbene) a lui Daniel Ochia. În inferioritate numerică, Farul a înscris de trei ori la rând fără a primi vreun gol (Marius Jianu 35, 48, 59), gazdele reducând din diferenţă în minutul 85. FCM Dorohoi a înregistrat în etapa trecută un egal pe teren propriu, 2-2 cu Gloria Buzău. În clasament, Farul se află pe locul nouă, cu 15 puncte, în vreme ce formaţia botoşăneană ocupă poziţia a zecea, cu 14 puncte.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Aragorn

04 Mar, 2015 12:46

Frumoasa fotografia cu fetele de la Neptun la stadionul Farul ! Doua cluburi reprezentative si de traditie ale Constantei, care din pacate au fost tinute "in umbra" in ultimii ani de interese obscure ale "conducerii" orasului...

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.