Doua politiste si-au impartit pumni in cusca

1216577024.jpg

Lupta dintre Felicia Popa si Alina Zaharia, premiera pentru luptele in cusca, s-a incheiat la egalitate chiar si dupa desfasurarea unei runde suplimentare

Sub privirile luptatorului de K1, Ciprian Sora, 24 de luptatori si-au testat fortele in gala Kamikaze - lupte in cusca, care a avut loc vineri noapte la Sala Sporturilor. Vineri seara, la Sala Sporturilor a avut loc gala de arte martiale Kamikaze - lupte in cusca, organizata de politistul de frontiera Iulian Albaceanu. In ring au urcat fosti si actuali campioni nationali si europeni de kempo, unifight, ju-jitsu, kick-boxing, judo si wushu, reprezentand Ungaria, Republica Moldova, Turcia si Romania. Cel mai asteptat meci a fost cel in care s-au intalnit doua sportive, de altfel o premiera in tara noastra, la un astfel de stil de lupte, Alina Zaharia, din Sibiu si politista comunitara Felicia Toma, din Tulcea. Vineri noapte, cele doua s-au infruntat intr-un meci de super-fight. Lupta s-a desfasurat chiar inainte de marea finala, asteptata de tot publicul, fiind prima infruntare de acest gen din Romania. Pentru ca s-au aflat la prima intalnire, adversarele s-au abtinut sa-si arunce una alteia vorbe dure inainte de a intra in cusca, dar au asteptat cu nerabdare sa-si imparta pumni si picioare. Desi initial se decisese sa se dispute trei reprize de cate trei minute, in final s-a hotarat sa mai aiba loc inca o repriza, pentru a le departaja. Insa, nici asa nu s-a putut face o departajare, astfel ca cele doua luptatoare au terminat meciul la egalitate. Tot nedecis s-a terminat si ultimul act al piramidei formata din opt sportivi, in care Ion Zaftone (Republica Moldova) s-a duelat cu Gica Apostu (Romania). Publicul prezent la sala a aplaudat prestatia sportivilor, care au dovedit ca au o buna pregatire fizica si tactica, fair-play-ul fiind prezent la fiecare confruntare. Printre spectatori s-a aflat si cunoscutul luptator de K1, Ciprian Sora.

Egalitate in finala

In meciurile de deschidere, Aurel Pirtea si Marius Caramilea i-au invins prin abandon in repriza I pe Razvan Pana, respectiv Ionut Becherute, iar Marian Toma l-a invins prin knock-out pe Vajas Laszlo. In sferturile de finala ale piramidei, Soltez Laszlo si Ion Zaftone i-au batut prin abandon pe Sorin Florea, respectiv Florian Voloaca. Gica Apostu l-a invins la puncte pe Pavel Pocotilov, iar Ion Cojocaru a trecut de Norbert Polgar prin abandon. In semifinale, Ion Zaftone si Gica Apostu s-au calificat in ultimul act, invingandu-i pe Soltez Laszlo, respectiv Ion Cojocaru prin abandon. Finala piramidei dintre cei doi luptatori s-a terminat la egalitate.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Baschet Vicecampioana României, CSM CSU Oradea, conduce cu 2-0 CSM Constanța în sferturile Ligii Naționale

11 Apr 2024 567

Baschet CSM Constanța, înfrângere în prima partidă cu vicecampioana CSM CSU Oradea. Joi, cele două echipe se duelează din nou

10 Apr 2024 462

Volei. CSM Constanța Cristian Imhoff - „Suntem cam dezamăgiți că nu am acces în semifinale, dar continuăm lupta“ (GALERIE FOTO)

28 Mar 2024 915

Handbal CSM Constanța - Steaua, în sferturile Cupei României

28 Mar 2024 729

Baschet CSM Constanța, învinsă de CSO Voluntari (GALERIE FOTO)

23 Mar 2024 756

Baschet Fetele de la CSM Constanța au avansat în semifinale, după două succese cu CSM Tg. Mureș

20 Mar 2024 744

CSM Constanța. 20 martie 2024 Baschetbalistele vizează victoria care să încheie seria cu CSM Tg. Mureș din sferturi

20 Mar 2024 579

Baschet Echipa Under-16 a CSM Constanța, victorie importantă pentru calificarea la turneul final (GALERIE FOTO)

19 Mar 2024 578

Echipa Under-16 de la Farul Constanța, calificată în semifinalele Cupei Elitelor. Victorie clară în sferturi (GALERIE FOTO)

15 Mar 2024 966

Farul Constanța Echipele Under-18, Under-17 și Under-15, calificate în semifinale. 14 goluri marcate în sferturi! (GALERIE FOTO + VIDEO)

11 Mar 2024 1009

UPDATE. Baschet CSM Constanța s-a calificat în semifinalele Cupei României

15 Feb 2024 841

Meciul cu Füchse Berlin George Buricea - „Meritam mai mult. Chiar și când pierde, CSM Constanța o face cu onoare, niciodată în genunchi“ (GALERIE FOTO)

14 Feb 2024 1287

Baschet CSM II Constanța, lecție dură primită în meciul cu CSS VSK Gheorgheni (GALERIE FOTO)

06 Feb 2024 872

Baschet CSM Constanța, victorie cu Rapid București, într-o atmosferă incendiară (GALERIE FOTO)

04 Feb 2024 888

Tenis de masă. „Senzațional!“ CSM Constanța, în semifinalele ETTU Europe Cup Women. A învins ALCL TT Grand-Quevilly și în Franța! (GALERIE FOTO)

03 Feb 2024 1119