UPDATE. Echipa națională George Pușcaș, accidentat, înlocuit cu un jucător de la Farul Constanța


Un al treilea jucător de la Farul Constanța (echipa de pe locul întâi în Superligă) - după atacantul Denis Alibec și mijlocașul Tudor Băluță - a fost convocat la echipa națională a României, pentru meciurile cu Andorra și Belarus, din strartul campaniei de calificare la Campionatul European din 2024.

Este vorba de tânărul atacant Louis Munteanu, chemat de la selecționata de tineret, pentru a-l înlocui pe George Pușcaș, accidentat.
 

George Pușcaș s-a accidentat ieri, la echipa de club, și nu va putea onora convocarea la prima reprezentativă. Staff-ul medical al echipei naționale a considerat că George nu va putea fi recuperat în timp util și astfel s-a renunțat la venirea lui în țară. În locul atacantului de la Genoa, Edward Iordănescu a decis să îl cheme pe Louis Munteanu. Atacantul de la Farul Constanța fusese convocat la naționala U21. Staff-ul echipei naționale îi urează lui George Pușcaș recuperare rapidă și îl așteaptă la meciurile următoare din preliminariile pentru EURO 2024!, este mesajul de pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal.  

UPDATE:

Pe lângă Denis Alibec, Tudor Băluță și Louis Munteanu, alți doi fotbaliști de la Farul au fost convocați la echipele naționale de seniri: David Kiki și Rolandas Barvykas, la Naționala Beninului, respectiv a Lituaniei.

Sursa foto: Farul Constanța 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ianis Hagi, pe lista convocărilor preliminare din străinătate pentru meciurile României cu Kosovo și Elveția

26 May 2023 1875

Naționala României, primele puncte în grupa din Liga Națiunilor, după victoria cu Finlanda

12 Jun 2022 2193

UPDATE Naționala României s-a impus în meciul cu Insulele Feroe, dar în minutul 74 scorul era 0-0!

12 Oct 2019 1951