Echipa României de beach handball, stagiu în Italia. Constanța, reprezentată în lot și pe banca tehnică (GALERIE FOTO)

 
 
 
Echipa națională feminină de beach handball a României a efectuat un stagiu la Chieti (Abruzzo, Italia), pregătindu-se pentru Campionatul European de la Nazare (Portugalia), care va avea loc în perioada 24 - 28 mai.
 
Pe banca tehnică a lotului tricolor se află Adrian Georgescu (conf. univ. la Facultatea de Educatie Fizica și Sport din cadrul Universității „Ovidius“ din Constanta, dar și antrenor la CS Medgidia) și Roxana Jelescu (profesor la CSS 1 Constanța), iar din lot au făcut parte și două sportive de pe litoral, Bianca Bostan și Rebeca Gheorghe, de la CSU Neptun Constanța.
 

Staff-ul tehnic a avut sub comandă cele mai bune 12 jucătoare de handbal pe plajă din România, un lot tânăr, dornic să facă o figură frumoasă la Europene. Tricolorele au disputat mai multe meciuri de pregătire în compania echipei similare a Italiei, în urma cărora cei doi tehnicieni români au tras concluziile necesare și au lucrat cu echipa în special la capitolul omogenizare și strategii de joc, se arată pe pagina de Facebook a Federației Române de Handbal.

 
Pe timpul stagiului, handbalista Elena Marica Bercu a fost sărbătorită cu ocazia împlinirii a 20 de ani.
 
Echipa feminină de beach handball a României va evolua la Nazare în Grupa D, alături de experimentatele naționale al Spaniei, Poloniei și Croației.
 
La Campionatul European va participa și selecționata masculine de beach handball a României, care îl are pe banca tehnică pe Ionuț Deli-Iorga, antrenor la CS Medgidia, alături de Adrian Georgescu.
 
Tricolorii vor întâlni în Grupa D Danemarca, Germania și Turcia.

Sursa foto: Facebook (Federația Română de Handbal) și Adrian Georgescu

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Conduse de selecţioneri constănţeni, Naţionalele României de handbal pe plajă vor participa în premieră la Campionatul European (galerie foto)

27 Jun 2019 2087