Eforie Nord Celebrul Rică Răducanu a dat fotbalul pe oină

 
  • Pe toată durata verii, pe plaja Fortuna din Eforie Nord, vor fi organizate mai multe activităţi legate de sportul naţional al României.
 
Prezent, astăzi, pe plaja Fortuna din Eforie Nord, fostul mare fotbalist Rică Răducanu a participat şi la o acţiune de popularizare a sportului naţional al României, oina, invitat de preşedintele Federaţiei Române de Oină, constănţeanul Nicolae Dobre.
 

Rică Răducanu se alătură Proiectului «Iubesc Oina»!
 
Astăzi, pe plaja «Fortuna» din Eforie Nord, în cadrul unui eveniment deosebit, organizat de prietenii noştri, promotorul Adrian Troscenco, efortuna.ro, Kelme Romania Oficial şi Donik de Sport, am avut plăcerea să îl revăd pe inegalabilul Rică Raducanu, «Tamago».  
 
Nu am ratat ocazia de a-l invita pe celebrul şi charismaticul portar să se alăture proiectului de promovare a sportului nostru naţional, «Iubesc Oina».
 
Rică a fost de acord imediat şi, împreună cu prietenii noştri, au realizat o activitate de promovare a oinei.
 
Este doar începutul unei colaborări care va consta în organizarea mai multor activităţi pe toată durata verii, pe plaja Fortuna din Eforie Nord.
 
Mulţumim mult lui Rică Răducanu şi partenerilor noştri pentru disponibilitatea manifestată!, este mesajul postat pe pagina de Facebook a FRO.

 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Federaţia Română de Oină)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fostul fotbalist, Rică Răducanu, internat în spital

03 Oct 2022 1200

UPDATE Fosta mare handbalistă Luminița Huțupan - Dinu a venit la Eforie Nord (galerie foto)

24 Jul 2021 3640

Gol Mihai Turcu, iar „Tamango“ s-a aruncat în atac Într-un meci cu FC Constanța, Rică Răducanu a devenit primul portar surprins în ofsaid (galerie foto)

13 May 2020 6613

Marian Manolescu. O poveste frumoasă, întreruptă dureros „Rezultatul a fost adio fotbal!“. Costel Gâlcă i-a sărit însă în ajutor

11 May 2020 6253

Un cunoscut fotbalist român împlinește 73 de ani

10 May 2019 1252

Rică Răducanu, noi detalii despre hoţul care a pătruns în casa sa din Mangalia

14 Oct 2018 3387

Fostul mare portar, Rică Răducanu, prădat de hoţi, la Mangalia

17 Aug 2018 7105