Sport

Etapă de baschet 3x3 Şcoala Veche şi Rahova’s Finest îşi continuă la Mamaia duelul epic din circuitul naţional (galerie foto)

Aproape 300 de jucători s-au înscris în mai puţin de o oră la Superbet Constanţa Streetplay, a şaptea etapă din circuitul naţional Sport Arena Streetball şi unul dintre cele mai aşteptate turnee ale anului. Evenimentul va avea loc în zilele de 22 şi 23 iulie pe esplanada Perla Mamaia.
 
Pe participanţi la Superbet Constanţa Streetplay îi aşteaptă premii în valoare de peste 20.000 de lei, iar toţi jucătorii vor acumula puncte în clasamentul mondial FIBA 3x3 World Rankings. Duelurile la categoria Open Masculin se vor da pentru marele premiu în bani, în valoare de 4.500 de lei.
 
Şcoala Veche şi Rahova’s Finest, cele mai bune echipe de baschet 3x3 din România, îşi vor continua duelul epic din circuitul naţional. Băieţii din Rahova au bifat trei succese până în prezent, dar Şcoala Veche a revenit spectaculos şi a câştigat la Tulcea Streetplay, primul turneu din zona Dobrogei.
 
Cei mai buni dunkeri români, Graţian Pintea şi Șerban Bălan, care s-au duelat în două rânduri anul acesta în circuitul naţional Sport Arena Streetball, îşi vor aduce talentul şi calităţile fizice şi la Mamaia, pentru a-i încânta pe toţi cei prezenţi. Nu doar sportivii vor avea de câştigat la Superbet Constanţa Streetplay. Concursurile pentru spectatori vor face parte din programul ambelor zile şi în drum spre plajă sau spre destinaţiile de distracţie, fiecare trecător va avea ocazia să-şi demonstreze abilităţile pe terenul de baschet. Trupe de dans şi de majorete din Constanţa vor anima pauzele dintre meciuri, atât sâmbătă, cât şi duminică.
 
Baschetul 3x3 a devenit recent disciplină olimpică şi va fi inclus în programul ediţiei Tokyo 2020 a Jocurilor Olimpice. Sport Arena Streetball, împreună cu partenerii săi, printre care şi Asociaţia Terra Semper Fidelis şi Asociaţia Judeţeană de Baschet Constanţa, a susţinut activ demersul Federaţiei Internaţionale de Baschet de a transforma baschetul 3x3 într-o disciplină olimpică.
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Baschet 3X3 Fiica legendarului handbalist Vasile Stângă, învingătoare la Constanţa, cu Spontaneous Team (galerie foto)

29 Aug 2017 1022

Show CRBL - demonstraţie de kendama Startul noului sezon de baschet 3 la 3 din România se dă la Constanţa

24 Aug 2017 1597

A şaptea etapă din circuitul naţional Sport Arena Streetball Tour Şcoala Veche s-a impus la turneul de baschet 3 la 3 de la Mamaia (galerie foto)

25 Jul 2017 769

Meciuri de baschet 3 la 3 în Mamaia, la Superbet Constanța Streetplay. Este etapă de circuit naţional

19 Jul 2017 1487

FBI şi păcătoşii, buni la baschet 3 la 3. Învingători la Constanţa Streetplay

12 Jul 2016 1126

Da Move Crew, Alexandra Stan şi Alex Arginteanu au făcut show la Constanţa Streetplay (galerie foto)

11 Jul 2016 2337

Spectacol la Constanţa Streetplay. Da Move Crew, Alexandra Stan şi Alex Arginteanu, printre invitaţi

10 Jul 2016 2454

Baschet şi show, la Constanţa Cântăreaţa Alexandra Stan, trupa Da Move şi HC Dobrogea Sud, alături de Constanţa Streetplay (galerie foto)

09 Jul 2016 1216

Cântăreaţa Alexandra Stan vine la Constanţa Streetplay

08 Jul 2016 1849