Sport

Farul a pierdut din nou cu CSM Bucureşti CS Năvodari, succes categoric în Cupa României (galerie foto)Divizionarele secunde de rugby RCM Galaţi şi CS Năvodari s-au întâlnit, sâmbătă, la Galaţi, în etapa a cincea a grupei Dobrogea a Cupei României.

A învins CS Năvodari (antrenori - Cornel Suciu, Cristian Husea şi Virgil Năstase), scorul fiind 54-6. Pentru oaspeţi, au înscris Pârvu (trei eseuri), Popescu, Zainea, Croitoru, Barbu, Burlacu (câte un eseu) şi Trandafir (şapte transformări). CS Năvodari acumulează astfel zece puncte în clasament, toate venind din confruntările cu RCM Galaţi (două victorii). În runda viitoare (ultima a grupei), năvodărenii evoluează în fieful echipei RCJ Farul Constanţa.

„Marinarii“ au avut şi ei meci în Cupa României, sâmbătă, cedând cu 16-21 (6-0) în disputa de pe terenul formaţiei CSM Bucureşti, care se impusese şi în tur, la Constanţa. Pentru Farul (antrenori - Cristian Petre şi Cătălin Nicolae), care a condus la pauză, dar şi în două rânduri în partea secundă (9-0, în minutul 42, şi 16-7, în minutul 51), au punctat Apostol (un eseu) şi Sabbagh (trei lovituri de pedeapsă şi o transformare). În urma acestui succes, CSM Bucureşti a câştigat grupa Dobrogea din Cupa României. 

Noi victorii pentru Tomitanii şi CleopatraEchipele constănţene Tomitanii şi Cleopatra au înregistrat, ieri, noi victorii în campionatele naţionale de juniori, ambele formaţii triumfând în deplasare. La categoria de vârstă sub 18 ani, Tomitanii (antrenori, Cristian Cojocaru şi Adrian Tinca) au dispus de Dinamo Bucureşti cu 29-14 (în etapa a treia a Seriei Muntenia), iar Cleopatra Mamaia (antrenori, Nicolae Radu Mocanu şi Florin Ţugurel) au trecut cu 27-0 de CSS Bârlad, în runda a patra a întrecerii categoriei până în 19 ani. Atât Tomitanii, cât şi Cleopatra (campioane naţionale en-titre) au câştigat toate meciurile disputate până acum.  

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Boxerul Orhan Marcu, de la CS Farul Constanţa, a cucerit Cupa României

16 May 2016 1417

Au învins şi la Suceava Rugyştii de la CS Năvodari, patru victorii din patru în Cupa României

11 Apr 2016 880

CS Năvodari merge ceas în Cupa României. A învins şi RC Bârlad, în deplasare (galerie foto)

04 Apr 2016 1206