Farul Constanta este in semifinalele Cupei Romaniei

# Lucian Marinof a folosit o garnitura decimata, experimentand fara voia sa diverse asezari in teren, asta datorita indisponibilitatilor * In tribuna a luat loc si Wolfgang Frank, presupusul viitor antrenor al Farului * Meciul a fost destul de anost, cu putine ocazii de poarta, dar in final obiectivul a fost indeplinit, "marinarii" calificandu-se in semifinale gratie golului reusit in minutul 70 de Viorel Gheorghe

Ieri, incepand cu orele 13.00, la Centrul National Academia de Fotbal de la Mogosoaia, a avut loc partida de fotbal dintre FC Farul Constanta si Jiul Petrosani, contand pentru calificarea in sferturile de finala ale Cupei Romaniei. Prima repriza a fost foarte saraca in ocazii de gol, pana in minutul 28 nici una dintre echipe nereusind sa se apropie periculos de poarta. In acest minut, Jiul a beneficiat de o lovitura libera, executata de Mihart putin pe deasupra portii lui Curca. In general, confruntarea a avut loc la mijlocul terenului, Jiul preferand mingiile lungi, fara prea mari sorti de izbanda. Singurul lucru remarcabil a fost prezenta in tribune a presupusului viitor antrenor al "marinarilor", germanul Wolfgang Frank. De asemenea, in minutul 44, Gurita a reusit sa inscrie, dar golul sau a fost anulat pe motiv de fault in atac. Cea de-a doua parte a partidei a inceput sub aceleasi auspicii, constantenii presand insa mai mult poarta lui Hotoboc. Astfel, in minutul 67, Viorel Gheorghe a ramas singur in careu si a reusit sa-l invinga pe Hotoboc cu un sut de la 10 metri. 1-0 pentru Farul, acesta fiind de altfel si rezultatul final al unui meci destul de anost, in care insa jucatorii de pe litoral au reusit sa-si indeplineasca obiectivul, calificarea in semifinalele competitiei. Farul a abordat meciul marcata de nenumaratele absente din lot, antrenorul Lucian Marinof fiind nevoit sa recurga la jucatori de la echipa a doua. In primul unsprezece s-au regasit fotbalisti precum Posteuca, Voiculet sau Pacuraru, iar pe banca de rezerve, alti jucatori neexperimentati cum ar fi Lupu, L. Mihai II sau Chirila. Datorita accidentarii lui Schiopu, tehnicianul l-a "dus" pe Pascovici in centrul apararii, improvizand astfel o formula de joc inedita pentru "rechini". Iata si garnitura completa: Curca, Farmache, Lungu, Posteuca, Pascovici, Gurita, Voiculet, Pacuraru, V. Gheorghe, L. Mihai si Apostol. De cealalta parte, Ionut Chirila a folosit urmatoarea formula de joc: Hotoboc, Badoiu, Mihart, Dinu, Perenyi, Voicu, Draghici, Dedu, Marinica, Drida si Claudiu Dragan. Partida a fost arbitrata de catre Augustus Constantin (Ramnicu Valcea), avandu-i ca asistenti pe Cristian Nica (Pitesti) si Ion Popa (Pascani). Meciul, la care au asistat aproximativ 300 de spectatori, a fost observat de Dumitru Mihalache si George Ionescu, ambii din Bucuresti.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Județul Constanța Acțiuni antidrog, în stațiunile de pe Litoral, în minivacanța de 1 Mai (GALERIE FOTO)

02 May 2024 287

Volei CSM Constanța a învins SCM U Craiova și s-a clasat pe locul șapte în Divizia A1 (GALERIE FOTO + VIDEO)

01 May 2024 569

ANM Ploile și vijeliile se extind în mai multe zone ale țării. Cum va fi vremea pe litoral

01 May 2024 541

Kokkai Comimpex SRL, din Constanța, va păzi Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral!

01 May 2024 314

Fotbal județul Constanța Unirea Topraisar - Avântul Comana, meci cu 11 goluri. Liga a 5-a, rezultate și clasamente

01 May 2024 1156

Polițiștii, alături de tineri la festivalurile de pe litoral

30 Apr 2024 473

FOTOREPORTAJ Cu ce priveliște sunt întâmpinați turiștii la malul mării, în Constanța (FOTO+VIDEO)

30 Apr 2024 626

Baschet CSM Constanța trimite seria cu CSU Sibiu în meciul decisiv (GALERIE FOTO + VIDEO)

29 Apr 2024 658

Răzvan Farmache, din nou la Constanța. Amintiri de aur în tricoul alb-albastru! „M-am bucurat foarte mult pentru Farul că a luat campionatul“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

29 Apr 2024 1328

Fotbalistele de la Farul Constanța, în continuare pe primul loc. În ultimul meci, egal cu Csikszereda Miercurea Ciuc

29 Apr 2024 629

Autotren înmatriculat în Ucraina, răsturnat pe Autostrada A2 București Constanța! Traficul, blocat în zonă (GALERIE FOTO)

28 Apr 2024 728

Vremea în Dobrogea Temperaturi plăcute și cer senin, apoi instabilitate atmosferică în zilele ce urmează

28 Apr 2024 492

Handbal CSM Constanța este vicecampioana României! (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 849

Rugby CSM Constanța, victorie cu punct bonus la Bârlad. Eduard Chifor, omul meciului (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 588

Constanța Polițiștii serviciului siguranță școlară și prevenirea criminalității, prezenți în rândul tinerilor alfați pe litoral (FOTO)

27 Apr 2024 434