Farul Constanța Fotbalistul Andrei Artean și-a scos la licitație tricoul de joc, în scop caritabil


 
  • Mijlocașul de la Farul Constanța a participat la o campanie similară și la finele anului trecut.
 
Fotbalistul Andrei Artean, de la Farul Constanța, a dovedit din nou că are un suflet mare și a răspuns pozitiv unei inițiative umanitare, „Împreună pentru Matei“.
 
În acest sens, fotbalistul și-a scos la licitație tricoul de joc, într-o campanie care se desfășoară pe Facebook, suma obținută mergând la un băiețel care se confruntă cu probleme de sănătate. Tricoul are și autograful lui Gică Hagi. În sprijinul copilașului au sărit și alți fotbaliști, ultimii fiind Răzvan Marin (Cagliari), Horațiu Moldovan (Rapid București) și Hervin Ongenda (FC Botoșani), dar și înotătorul David Popovici, care a donat un tricou pe care l-a purtat la concursurile din anul 2021. Andrei Artean a participat la o campanie similară și la finele anului trecut.
 
În altă ordine de idei, copiii de la Centrul de Servicii Comunitare „Sparta Rotterdam“ din orașul Techirghiol, județul Constanța, au primit cadouri de la micii fotbaliști ai Farului Constanța. Însoțiți de Dorel Zaharia, director coordonator, și de Cosmin Maxim, antrenor al grupei 2014 de la Farul Constanța și, de asemenea, educator în cadrul centrului, micii sportivi fariști i-au ținut locul lui Moș Crăciun pentru o zi.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Alin Ignea, Farul Constanța)

 

Citește și:
 
#ConstanțaEsteBine
Fotbalistul Andrei Artean, de la FC Viitorul, şi-a scos la licitaţie tricoul de joc, pentru a ajuta un copil

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.