​Farul Constanţa Gică Popescu şi Tiberiu Curt au împărţit cadouri la Spitalul Judeţean Arad, secţia Pediatrie (galerie foto)

  • Gică Popescu a decis de asemenea să sprijine și renovarea unor alte încăperi ale secției de pediatrie a unităţii spitaliceşti arădene.
 
Prezenţi la Arad, unde Farul Constanţa susţine astăzi meciul cu UTA, din etapa întâi a Ligii 1, sezonul 2021/2022, Gică Popescu şi Tiberiu Curt, preşedintele, respectiv vicepreşedintele clubului de pe litoral, au mers la Spitalul Judeţean din Arad, unde le-au oferit cadouri micilor pacienţi de la secţia Pediatrie.   

Farul suntem toți, pretutindeni!

Președintele clubului nostru, Gheorghe Popescu, împreună cu vicepreședintele Tiberiu Curt au vizitat Secția de Pediatrie 2, aripa renovată, a Spitalului Județean din Arad, acolo unde au împărțit cadouri pentru micuții pacienți!
  
Asociația Cetatea Voluntarilor din Arad, prin proiectul Cu drag pentru viitor, ajută la renovarea în continuare a secției de Pediatrie numărul 2 prin intermediul donațiilor, se arată pe site-ul oficial al Farului Constanţa.   

 
Sursa citată menţionează că, impresionat de modul în care cei de acolo s-au implicat pentru a oferi cele mai bune condiții copiilor, Gică Popescu a decis de asemenea să sprijine și renovarea unor alte încăperi ale secției de pediatrie.

Cu drag pentru viitor!
 
La invitatia personalului cu inimi mari de acolo, am vizitat astăzi, înaintea meciului UTA - Farul, Secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean Arad. Am împărţit micuţilor mingi şi eşarfe.
 
Fiindcă modernizarea secţiei s-a făcut numai din donaţii, voi dona şi eu o parte din aparatura de care mai e nevoie atunci când noua secție va fi gata, a menţionat Gică Popescu pe Facebook.
 

 
În secţiunea Galerie Foto găsiţi mai multe imagini de la eveniment. Sursa foto: Farul Constanţa
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.  

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța joacă la Ovidiu cu FC Voluntari. Cât costă biletele de intrare la meci

19 Aug 2022 450

Fericirea campioanelor! Gimnasta Sabrina Maneca Voinea strălucește. E antrenată de mama ei, Camelia Voinea, iar medaliile curg (GALERIE FOTO)

19 Aug 2022 589

Gimnastică aerobică Sportivi și tehnicieni de pe litoral, la tabăra de pregătire a juniorilor și la cursul național de perfecționare a antrenorilor (GALERIE FOTO)

18 Aug 2022 421

David Kiki, titular în Naționala Beninului „La Farul, este un grup care mi s-a potrivit. Am fost primit cu brațele deschise“ (GALERIE FOTO)

18 Aug 2022 848

Surorile gemene Mălina și Iulia Milea Foste campioane la gimnastică, debut pe scena de la Bikini Fitness. Show la Mamaia! (GALERIE FOTO + DOCUMENT)

18 Aug 2022 1712

Farul Constanța Nicolas Popescu, cedat definitiv la un club din Superligă

17 Aug 2022 994

Când se joacă meciul Farul Constanța - FCSB. „Marinarii“ au cea mai bună apărare din Superligă

17 Aug 2022 747

Louis Munteanu, la Farul Constanța, și pentru revenirea sub tricolor. „În România, se caută un atacant, nu?“

17 Aug 2022 787

Hagi - „Aceasta e singura mea dezamăgire“ Farul Constanța, egaluri în ultimele trei etape. „Marinarii“ rămân neînvinși in Superligă (GALERIE FOTO)

17 Aug 2022 849

Farul Constanța și jucătorul Adrian Petre au încetat colaborarea

16 Aug 2022 1213

Zeul Neptun, pe gazon Moment festiv legat de Ziua Marinei Române la meciul Farul Constanța - FC Hermannstadt (GALERIE FOTO)

16 Aug 2022 677

Farul Constanța a remizat pe teren propriu cu FC Hermannstadt. „Marinarii“, pe podium în Superligă (GALERIE FOTO)

15 Aug 2022 764

Louis Munteanu, împrumutat de AC Fiorentina la Farul Constanța

15 Aug 2022 814

Sondaj de opinie 75% dintre respondenți nu cred că Farul va juca începând din 2024 pe noul stadion din Constanța

15 Aug 2022 1135

Farul Constanța Tudor Băluță, schimb de tricouri cu un star al fotbalului mondial. „Pentru mine, e un exemplu, îl admir“ (GALERIE FOTO)

15 Aug 2022 1050