Farul Constanța Student la ASE. Robert Ion, fotbalistul pasionat de matematică. „Fiecare secundă contează“ (VIDEO)


 
  • Fost internațional de juniori al României, tânărul fotbalist a semnat un contract valabil pentru următorii trei ani cu Farul.
  • La loturile naționale a avut colegi mai mulți jucători de la Academia Hagi, iar la Academica Clinceni i-a avut coechipieri pe Jeremy Corinus și Ayrton Mboko, deveniți între timp și ei „marinari“.
  • Jucătorii Farului au primit la un antrenament vizita micuților de la Școala nr. 18 „Jean Bart“ din Constanța.
 
Nou transferat de Farul Constanța, mijlocașul ofensiv de 21 de ani Robert Ion, care a mai jucat la FCSB și Academica Clinceni, are planuri mari la gruparea de pe litoral.
 
„Am ales să evoluez pentru Farul pentru că este o echipă foarte importantă și puternică, de tradiție, care are cel mai frumos joc din România. Mi-am propus să devin cel mai bun jucător din campionatul intern, în cea mai bună echipă din Liga 1. Nu mă interesează ce vor face celelalte echipe, pe mine mă interesează ca echipa noastră să se bată nu numai la play-off, ci și la campionat, de ce nu? Fanilor noștri le transmit că voi încerca să am evoluții cât mai bune și că voi încerca să ajut echipa cât pot de mult. Iar la final să ne bucurăm de un nou titlu, de ce nu?“, a spus Robert Ion, pentru Farul Constanța TV.
 
Din nou coechipier cu Jeremy Corinus și Ayrton Mboko
 
Fost internațional de juniori al României, tânărul fotbalist a semnat un contract valabil pentru următorii trei ani cu Farul. La lot a avut colegi mai mulți jucători de la Academia Hagi, iar la Academica Clinceni i-a avut coechipieri pe Jeremy Corinus și Ayrton Mboko, deveniți între timp și ei „marinari“. „M-am înțeles foarte bine cu ei și în perioada precedentă și sper că va fi la fel și la Farul. La loturile de juniori, am fost coleg și cu jucători de la Academia Hagi și am colaborat excelent. Au baze tehnico-tactice foarte bine puse la punct“, a mai precizat Robert Ion, potrivit sursei citate.
 
Îi mai plac și mașinile, și animalele
 
Jucătorul a mărturisit că, pe lângă fotbal, are ca pasiune matematica, dar îi plac și mașinile, și animalele. „La liceu mi-a plăcut foarte mult matematica, dar și acum mai am această pasiune, sunt la ASE, pe secția de Management. Nu neapărat matematica mă ajută în teren, ci faptul că creierul meu este obligat mereu să facă niște conexiuni. Consider că e un avantaj. Poate gândesc mai repede decât alți jucători în anumite momente. În fotbal fiecare secundă contează. Vreau să demonstrez că merit să joc la aceastră echipă. Mașinile reprezintă o altă pasiune a mea. De mic, mi-au plăcut super-car-urile și poate va suna amuzant dar îndrăgesc foarte mult animalele. Mă uit toată ziua la poze cu căței și pisici“, a precizat mijlocașul.
 
Jefte Betancor, transfer la CFR Cluj
 

Gruparea de pe litoral i-a mai transferat până acum în vederea noului sezon pe Jeremy Corinus, Ayrton Mboko, Romario Benzar, Gabriel Torje, Kevin Doukoure, Alexandru Buzbuchi, Vlad Morar, Dragoș Nedelcu, Robert Ion și Mihai Popescu. În același timp, Farul a anunțat că mijlocașii Florin Purece, Michael Omoh și Andrei Ciobanu, portarul Laurențiu Brănescu și atacantul Jefte Betancor nu mai continuă la formația alb-albastră în sezonul 2022-2023, Ciobanu fiind transferat de Rapid București, iar Jefte la campioana CFR Cluj.
 
Vizită a micuților de la Școala nr. 18 „Jean Bart“ 

 
La un antrenament, jucătorii Farului au primit vizita micuților de la Școala nr. 18 „Jean Bart“ din Constanța. Ședința de pregătire a avut loc pe arena principală a bazei sportive a Academiei Hagi, de la Ovidiu. Elevii au vizitat stadionul și i-au urmărit pe jucători pe teren, de la care au obținut autografe, dar s-au și fotografiat cu ei.       
   
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: captură Youtube (Farul Constanța TV) și Farul Constanța
    
Citește și:
 
Farul Constanța a transferat un fotbalist care, în ultimul sezon, a jucat în Scoția
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Surse Polițist cercetat de DIICOT Constanța, plasat sub control judiciar! (MINUTĂ)

02 Apr 2024 1007

Constanța! 9 persoane reținute de DIICOT! Oficial (FOTO+VIDEO)

15 Mar 2024 5571

Firme Constanța Asociat nou, cooptat în Haifit SRL

05 Mar 2024 500

UPDATE 3. CSM Constanța Micii voleibaliști au participat și la turneul 2 al Campionatului Național (GALERIE FOTO + VIDEO)

17 Nov 2023 1294

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 23 octombrie 2023

24 Oct 2023 1472

Imobiliare Constanța Firma unui fost consilier din Primăria București investește pe litoral! A primit undă verde de la Mediu

16 Aug 2023 1625

Reglementarea utilizării făinii de insecte, pe masa senatorilor! Ce presupune

01 May 2023 960

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 13 ianuarie 2023

16 Jan 2023 1544

Primul antrenament din noul an pentru Farul Constanța. Jucători noi, prezentați (GALERIE FOTO + VIDEO)

04 Jan 2023 2856

Farul Constanța a încheiat raporturile contractuale cu încă un jucător. „Mă bucur că am făcut parte din această echipă frumoasă“

27 Dec 2022 2088

Farul Constanța s-a despărțit de doi fotbaliști

07 Dec 2022 2176

Meciul Dunărea Călărași - Farul Constanța II s-a încheiat la egalitate

23 Nov 2022 1820

DNA a trimis în judecată un fost primar!

27 Oct 2022 1591

Liga a 3-a Farul Constanța II a învins echipa pregătită de Răzvan Farmache (VIDEO)

23 Oct 2022 2305

Farul Constanța, vizită la Școala Gimnazială nr. 17 „Ion Minulescu“, în proiectul „Învățăm să fim campioni“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

06 Oct 2022 3706