Primul antrenament din noul an pentru Farul Constanța. Jucători noi, prezentați (GALERIE FOTO + VIDEO)

 
  • După o pauză de aproape trei săptămâni, fotbaliștii de la Farul Constanța s-au reunit astăzi.
  • De dimineață, au efectuat vizita medicală, iar după-amiază a fost programat primul antrenament din 2023, la baza Academiei Hagi, de la Ovidiu. 
Din lotul liderului Superligii nu mai fac parte câțiva jucători (Robert Ion, Ayrton Mboko, Robert Moldoveanu, Gabriel Torje și Jeremy Corinus), dar locul acestora va fi completat cu alți fotbaliști.
 
Două dintre noutăți, mijlocașul Nicolas Popescu (revenit de la FC Voluntari) și fundașul dreapta Rolandas Baravykas (internațional lituanian), au fost prezentați astăzi, într-o conferință de presă, iar brazilianul Mateus Barbosa Santos (extremă dreapta) va ajunge în curând la Constanța.    
 
Sunt fericit, m-am întors acasă, cu gândul de a evolua. Nu am avut o experiență așa cum mă așteptam la Voluntari, dar a rămas în trecut. Vreau să muncesc la Farul, să-mi câștig locul și să joc pentru această echipă. În vară, am luat o decizie pe care mi-am asumat-o (n.r. transferul la FC Voluntari). Nu am fost împins de la spate de nimeni. Toată lumea a fost surprinsă de ce am decis. Poate am greșit, poate nu, însă nu mă uit înapoi, nu regret nimic. Sunt bucuros să a reușit să mă întorc acasă, la echipa care m-a crescut și sper să joc aici, a declarat Nicolas Popescu.
 
Ultima dată, am jucat la echipa națională. După ce am reziliat contractul cu U Cluj, m-am antrenat în Lituania cu altă echipă, în orașul meu natal. M-am pregătit, dar sigur trebuie să mă mai antrenez pentru a căpăta o condiție mai bună. Sunt foarte bucuros să mă aflu la Farul, e o mare oportunitate pentru mine. Când am primit oferta de transfer, am fost foarte fericit. Și acum sunt, chiar dacă poate nu se vede pe fața mea. În interior însă, am o mare bucurie. Fotbalul românesc are un nivel bun. Numele meu nu e mare în România. Trebuie să mă dezvolt fotbalistic, să joc, să capăt experiență. Farul are șanse să câștige campionatul, sigur. În acest moment, e pe primul loc, are un lot bun și un antrenor bun, iar în jurul echipei sunt oameni de valoare, a menționat și Rolandas Baravykus. 
 
La vizita medicală au fost prezenți 24 de jucători: 
 
Portari: Marian Aioani, Alexandru Buzbuchi;
 
Jucători de câmp: Ionuț Larie, Louis Munteanu, Carlo Casap, Andrei Artean, Denis Alibec, Alexi Pitu, Tudor Băluță, Vlad Morar, Dragoș Nedelcu, Constantin Grameni, David Kiki, Romario Benzar, Mihai Popescu, Alexandru Stoian, Iustin Doicaru, Adrian Mazilu, Andrei Borza, Andrei Sîrbu, Dan Bîrzu, Enes Sali, Kevin Doukoure și Nicolas Popescu.

 
Farul va efectua întreaga perioadă de pregătire la Baza Sportivă a Academiei Hagi, iar pe 14 ianuarie este stabilit și un prim meci amical, pe teren propriu, cu formația bulgară Cerno More Varna.
 
Echipa constănțenă va susține primul meci oficial al anului pe 23 ianuarie, de la ora 20.00, pe teren propriu, cu CFR Cluj, în etapa a 22-a din Superligă.


 
 
Citește și:
 
Farul Constanța a achiziționat și un internațional lituanian 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.