Farul lupta pentru supravietuire

farul.jpg„Marinarii" au mai trecut un hop în lupta pentru supravieţuire, după ce au fost programaţi pentru partida restantă, disputată miercuri, în faţa formaţiei Dinamo II. În ciuda victoriei concludente, gruparea de pe litoral este încă în pericol de desfiinţare, Farul riscă să fie neprogramată pentru partida din etapa a XXXI-a, contra „lanternei roşii", CSM Râmnicu Sărat.

Deşi pare să joace din ce în ce mai bine în campionat, situaţia rămâne critică la Farul, echipa fiind în mare pericol de neprogramare pentru meciul de sâmbătă, cu CSM Râmnicu Sărat, din cauza restanţelor financiare către Rastovac, Rusmir, Şchiopu, Barbu şi Paşcovici. „Situaţia este în continuare foarte gravă. Am înţeles că meciul de sâmbătă nu se mai joacă, după ce am primit hârtia cu neprogramarea la club. Acum, mai avem timp zece zile, până vine următorul meci, să se rezolve problemele, pentru că la a doua neprogramare vine şi excluderea din campionat. Am înţeles că sunt foarte mulţi bani, numai pentru memorii trebuie plătite 3 miliarde", a declarat după meciul câştigat împotriva lui Dinamo II, antrenorul Farului, Gheorghe Butoiu. Ieri, însă, oficialii Farului au declarat că la club nu s-a primit nicio notificare din partea Federaţiei Române de Fotbal în ceea ce priveşte neprogramarea echipei la meciul cu CSM Râmnicu Sărat, precizând că meciul are şanse destul ce mari să se joace. Farul a purtat negocieri cu jucătorii pentru a accepta plăţi parţiale, Barbu şi Şchiopu semnând reeşalonarea datoriilor. În cazul în care se va disputa, partida dintre Farul şi ultima clasată în Seria 1, CSM Râmnicu Sărat este programată pentru mâine, de la ora 11.00, fiind arbitrată de o brigadă formată din Zoltan Iosif Erdei (Slatina), ajutat la cele două margini de Ionel Valentin Dumitru (Ghergiţa - Prahova) şi Florin Pucheanu (Ulmi - Dâmboviţa). Pentru această partidă, Gheorghe Butoiu şi Dennis Şerban nu vor putea conta pe Buzea şi Vlas, suspendaţi după câte trei etape după cartonaşele roşii primite la meciul cu Dunărea Galaţi, respectiv Delta Tulcea. Cu patru etape înainte de finalul sezonului, Farul ocupă în continuare locul 8 în clasamentul Seriei 1 din Liga a II-a, cu 47 de puncte. Până la final, Farul mai are de jucat cu Tricolorul Breaza (deplasare), Steaua II (acasă) şi Gloria Buzău (deplasare).

Farul II, în pericol

În cazul neprogramării, sancţiunea se va aplica şi celorlalte echipe ale clubului. În aceste condiţii, echipa a doua a Farului ar putea fi exclusă din Liga a III-a, formaţia constănţeană urmând să nu fie programată în două partide: astăzi, cu ACS Berceni şi marţi, restanţa cu Viscofil Popeşti-Leordeni.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

MAI Pe litoral, jandarmii sunt prezenţi în toate staţiunile aglomerate cum sunt Mamaia şi Costineşti (VIDEO)

04 May 2024 342

CFR Infrastructură Constanța Citește cu CFR! Invitație la lectură, în Gara Constanța

03 May 2024 376

Județul Constanța Acțiuni antidrog, în stațiunile de pe Litoral, în minivacanța de 1 Mai (GALERIE FOTO)

02 May 2024 382

Volei CSM Constanța a învins SCM U Craiova și s-a clasat pe locul șapte în Divizia A1 (GALERIE FOTO + VIDEO)

01 May 2024 761

ANM Ploile și vijeliile se extind în mai multe zone ale țării. Cum va fi vremea pe litoral

01 May 2024 764

Kokkai Comimpex SRL, din Constanța, va păzi Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral!

01 May 2024 350

Fotbal județul Constanța Unirea Topraisar - Avântul Comana, meci cu 11 goluri. Liga a 5-a, rezultate și clasamente

01 May 2024 1389

Polițiștii, alături de tineri la festivalurile de pe litoral

30 Apr 2024 493

FOTOREPORTAJ Cu ce priveliște sunt întâmpinați turiștii la malul mării, în Constanța (FOTO+VIDEO)

30 Apr 2024 662

Baschet CSM Constanța trimite seria cu CSU Sibiu în meciul decisiv (GALERIE FOTO + VIDEO)

29 Apr 2024 718

Răzvan Farmache, din nou la Constanța. Amintiri de aur în tricoul alb-albastru! „M-am bucurat foarte mult pentru Farul că a luat campionatul“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

29 Apr 2024 1398

Fotbalistele de la Farul Constanța, în continuare pe primul loc. În ultimul meci, egal cu Csikszereda Miercurea Ciuc

29 Apr 2024 669

Autotren înmatriculat în Ucraina, răsturnat pe Autostrada A2 București Constanța! Traficul, blocat în zonă (GALERIE FOTO)

28 Apr 2024 759

Vremea în Dobrogea Temperaturi plăcute și cer senin, apoi instabilitate atmosferică în zilele ce urmează

28 Apr 2024 514

Handbal CSM Constanța este vicecampioana României! (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 869