FC Farul disputa cea mai importanta partida din istoria clubului

Incepand cu orele 17.00, F.C Farul Constanta va sustine astazi una dintre cele mai importante partide din istoria clubului. Constantenii, pregatiti de catre unul dintre cei mai tineri tehnicieni ai tarii, Petre Grigoras, vor intalni in deplasare pe Stiinta Universitatea Craiova in mansa retur a semifinalei Cupei Romaniei. In partida tur, desfasurata la Constanta, F.C Farul s-a impus cu scorul de 1-0 in urma golului marcat de Mihai Gurita. Cea mai titrata formatie a provinciei, Stiinta Universitatea Craiova, de patru ori castigatoare a campionatului si de sase ori triumfatoare in Cupa Romaniei, trece in acest sezon printr-o perioada extrem de delicata, fiind in proportie de 80% condamnata la retrogradare. Acest lucru poate dauna foarte mult evolutiei Universitatii Craiova in confruntarea cu Farul, deoarece jucatorii ar putea fi mai mult cu gandul la situatia dezastruoasa din campionat. Pe de alta parte insa, aceasta disputa ar putea insemna singura pata de culoare din acest sezon pentru Craiova, jucatorii olteni putand alina oarecum suferinta propriilor suporteri printr-o calificare in ultimul act al competitiei. Farul, chiar daca nu si-a trecut in cont nici o performanta majora in cei peste 50 de ani de istorie, se afla la cel mai bun sezon al sau iar Grigoras nu are voie sa rateze sansa de a-si trece numele in cea mai importanta fila din istoria clubului de pe litoral. Fara sa impresioneze prin transferuri senzationale, asa cum s-a intamplat la multe formatii din campionat, conducerea clubului de pe litoral a reusit insa pastrarea aceluiasi nucleu de jucatori din ultimii 3-4 ani, creand o foarte buna omogenitate in cadrul lotului. Dintr-o formatie pe care multi "specialisti" o vedeau in lupta pentru evitarea retrogradarii, F.C Farul a devenit in aceasta editie cea mai buna echipa din provincie. Astazi, incepand cu orele 17.00, "rechinii albastri" se vor afla in fata unei performante de invidiat: calificarea in finala celei de-a 66-a editii a Cupei Romaniei. Pentru aceasta confruntare capitala a fotbalului constantean, Petre Grigoras poate beneficia de aportul intregului lot de jucatori. Iulian Apostol si Adrian Senin si-au ispasit cele sase luni de suspendare si pot evolua in aceasta intalnire daca Grigoras va dori sa apeleze la serviciile lor. Pentru ca "rechinii" sa fie sustinuti de un numar cat mai mare de suporteri la Craiova, conducerea clubului de pe litoral a pus la dispozitia suporterilor aproximativ zece autocare. Intalnirea va fi condusa de catre Sorin Corpodean din Alba Iulia, ajutat la cele doua linii de catre Cristian Nica si Octavian Sovre. Partida va fi transmisa in direct de catre TV Sport.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Baschet CSM Constanța va juca pentru locurile 5-8, după trei înfrângeri cu CSM CSU Oradea (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 845

Baschet CSM Constanța începe finala Ligii Naționale. Primele două meciuri, pe litoral. Intrarea este liberă!

15 Apr 2024 539

CSM Constanța. Vineri, 5 aprilie 2024 Baschetbalistele susțin al doilea meci din semifinale

05 Apr 2024 569

Farul Constanța Under-18 a acces în finala Cupei de Tineret (GALERIE FOTO + VIDEO)

04 Apr 2024 765

Elite Tournament Ibercup 2024 Academia Hagi Under-14, învinsă în semifinale de Chelsea, după ce a condus la pauză! (GALERIE FOTO)

01 Apr 2024 1975

Volei. CSM Constanța Cristian Imhoff - „Suntem cam dezamăgiți că nu am acces în semifinale, dar continuăm lupta“ (GALERIE FOTO)

28 Mar 2024 924

Baschet Fetele de la CSM Constanța au avansat în semifinale, după două succese cu CSM Tg. Mureș

20 Mar 2024 750

CSM Constanța, parcurs continental de senzație! Viorel Filimon - „Participarea în ETTU Europe Cup Women, o experiență importantă“ (GALERIE FOTO)

18 Mar 2024 1107

Tenis de masă CSM Constanța joacă în Sala Sporturilor pentru calificarea în finala ETTU Europe Cup Women. „Alături de o sală plină!“

13 Mar 2024 644

Box Samuel Cioabă, de la CS Farul Constanța, argint la Cupa României

12 Mar 2024 765

Farul Constanța Echipele Under-18, Under-17 și Under-15, calificate în semifinale. 14 goluri marcate în sferturi! (GALERIE FOTO + VIDEO)

11 Mar 2024 1021

CSM Constanța Baschetbalistele s-au calificat în semifinalele Cupei României (GALERIE FOTO)

10 Mar 2024 709

CSM Constanța natație Patrick Dinu, record personal la Campionatul Mondial

15 Feb 2024 920

Tenis de masă. „Senzațional!“ CSM Constanța, în semifinalele ETTU Europe Cup Women. A învins ALCL TT Grand-Quevilly și în Franța! (GALERIE FOTO)

03 Feb 2024 1128

"Încă nu realizez că am câştigat primul meu titlu de Mare Şlem“ Jucătorul italian de tenis Jannik Sinner a câştigat trofeul la Australian Open

29 Jan 2024 626