UPDATE. Fotbal Echipa Under-19 a CS Năvodari s-a calificat în finala Campionatului Național. „Băieții au fost extraordinari“

 
Performanță deosebită a echipei de fotbal Under-19 de la CS Năvodari (antrenor, Florin Adam), care s-calificat în finala Campionatului Național!

În semifinale, formația din Năvodari a trecut de Viitorul Curița (județul Bacău), după 2-2 în deplasare în tur și 6-5 după loviturile de departajare în manșa secundă, jucată pe litoral, pe stadionul „Flacăra“ din Năvodari.

În meciul din fieful CS Năvodari, oaspeții au condus la pauză cu 2-0, prin reușitele lui Floroiu (24) și Văcaru (45 - din penalty), însă gazdele au revenit în partea secundă și au reușit să egaleze, grație golurilor realizate de Ianis Truță (65) și Noris Ulmeanu (90).

La pauză, antrenorul gazdelor Florin Adam i-a încurajat pe elevii săi și a efectuat câteva schimbări inspirate, iar în repriza secundă, tinerii fotbaliști de la CS Năvodari au dominat categoric, au avut numeroase ocazii și au reușit să egaleze. La penalty-uri, eroul gazdelor a fost portarul Cristian Ciobanu, care a apărat șuturile lui Bortos și Floroiu (la acesta de două ori, după ce arbitrul a dictat repetarea loviturii). De remarcat că oaspeții au condus la penalty-uri, la un moment dat cu 5-3, după care portarul Cristian Ciobanu a fost de netrecut, se arată pe site-ul oficial al CS Năvodari.


De la 11 metri au înscris pentru învingători:Potârniche, Ursache, Ulmeanu, Nahornie (a ratat Truță), iar pentru Viitorul au marcat Maftei, Vrabie, Crăciun (au ratat Bortos și Floroiu).

Băieții au fost extraordinari, au știut să revină și să câștige pentru realizarea unei performanțe istorice în orașul nostru. Vreau să mulțumesc conducerii Primăriei și Consiliului Local pentru sprijin, dar și conducerii clubului și celor, care ne-au susținut din tribune. Visul frumos continuă pentru echipa noastră, a declarat Florin Adam, potrivit sursei citate.


În finala Campionatului Național, CS Năvodari va întâlni Speed Academy Pitești, marți, 27 iunie, la Buzău.  

În primele meciuri eliminatorii din această campanie, CS Năvodari a învins în deplasare campioana județului Tulcea, Șoimii Topolog cu 5-1, apoi a câștigat pe teren propriu cu 8-7, după penalty-uri cu CSM Oltenița, iar în turul al treilea, tot la Năvodari, a dispus de Dunărea Giurgiu cu 2-0.

UPDATE:

Întrucât mulți dintre componenții celor două finaliste au de susținut examenul de bacalaureat, Federația Românăp de Fotbal a modificat data meciului din ultimul act, pe care l-a devansat. Astfel, finala se va disputa duminică, 25 iunie, de la ora 11.00, pe stadionul „Metalul” din Buzău.     

Sursa foto: Facebook (Clubul Sportiv Năvodari)


Citește și:


Fotbal
Egal cu Viitorul Curița și juniorii Under-19 de la CS Năvodari sunt aproape de finala campionatului

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.