Gala Extreme Fight V de la Constanţa Cătălin Marin - „Îi voi arăta lui Viorel Vihodiţă că îl bat şi într-un picior“

A cincea ediţie a întrecerii de lupte „Extreme Fight“, intitulată „Turneul Campionilor“, se va desfăşura pe 26 octombrie, la Constanţa, în organizarea Clubului Sportiv Wind Extreme. Sistemul de desfăşurare va fi unul piramidal, iar în main-event se vor înfrunta constănţenii Cătălin Marin şi Viorel Vihodiţă.
 
Campion european şi vicecampion mondial la Kung-Fu, Cătălin Marin era pe punctul de a nu participa la gală, după ce s-a accidentat la picior în timpul unui meci de fotbal, neputându-se antrena corespunzător. Cu toate acestea, Cătălin a decis să urce în ring şi să-l înfrunte pe multiplul campion naţional Viorel Vihodiţă. „Voi lupta şi într-un picior“, a fost ferm Cătălin Marin. De cealaltă parte, Vihodiţă este sigur că victoria îi va aparţine lui. „Nu accept nici măcar ideea de egalitate. Sunt foarte sigur că îl voi învinge. Îi doresc succes, pentru că ştiu că are nevoie. Lui Marin Cătălin îi mai trebuie 4.000 de ore de antrenament şi 12 ani de experienţă pentru a ajunge la nivelul meu“, a spus Viorel Vihodiţă. „Intru şi într-un picior să mă confrunt cu Viorel Vihodiţă, pentru a demonstra că nu îmi este frică de luptă, cum a declarat el. Viorel a refuzat lupta de două ori pe baza unor accidentări. Dacă el este peste mine cu 4.000 de ore de antrenament şi cu 12 ani de experienţă, atunci va fi ruşinos pentru el să piardă în faţa mea”, a replicat Cătălin Marin.

 Valeriu Ariton: „Meciul Marin - Vihodiţă va fi atracţia serii“

 Sensei Valeriu Ariton a spus că partida dintre Cătălin Marin şi Viorel Vihodiţă va fi atracţia serii. „Sunt cei mai buni luptători de arte marţiale din Constanţa, însă din timpuri diferite. Pentru gala numărul cinci am pregătit un sistem piramidal de luptă. Vor urca în ring, pe rând, opt sportivi, dintre care va rămâne în picioare cel mai bun. Acesta va avea ocazia să lupte în următoarea gală cu un campion naţional de arte marţiale“, a punctat Valeriu Ariton.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.