George Teșeleanu, președintele CS Pantheon Constanța, plachetă din partea șefului Federației Ucrainene de Judo (GALERIE FOTO)

 
George Teșeleanu, președintele Clubului Sportiv Pantheon Constanța, a primit o plachetă din partea Mykhailo Koshliak, președinte al Federației Ucrainene de Judo.
 

În numele Federației Ucrainene de Judo și a familiei judo-ului ucrainean, vă rog să acceptați adânca noastră recunoștință și cuvintele călduroase pentru marele vostru ajutor pentru sportivii și copiii ucraineni pe durata războiului din Ucraina.   

Ne vom aminti mereu despre prietenia și ospitalitatea dumneavoastră!, este mesajul președintelui Federației Ucrainene de Judo.

A fost o onoare să primesc o plachetă din partea domnului Mykhailo Koshliak, președinte al Federației Ucrainene de Judo și înmânată de antrenorii loturilor de judo din Harkov, în semn de apreciere pentru sprijinul acordat sportivilor ucraineni în perioada războiului din Ucraina, a postat George Teșeleanu pe Facebook.
 
Proprietar al unui grup hotelier pe litoral, George Teșeleanu s-a implicat în campania de ajutorare a refugiaților din Ucraina. Astfel, mame și copii din țara vecină, care au fugit din calea războiului, au fost cazați la hoteluri din Constanța, Neptun și Venus ale lanțului hotelier menționat, iar, în plus, copiii au participat și la lecții de judo în dojo-urile CS Pantheon.

„Tehnicienii noștri lucrează de trei ori pe săptămână cu copiii. Am vrut să-i și scoatem puțin pe cei mici din rutina aceasta a statului în camera de hotel, după mersul obositor cu autocarul. Abia așteptăm să se facă vreme mai bună, pentru a-i putea duce la pregătire și pe plajă“, declarat George Teșeleanu, pentru ZIUA de Constanța, în martie 2022.

„În aceste momente dificile, fiecare avem datoria de a aplica principiile judoului și anume: solidaritate, prietenie, curaj“, a fost și mesajul CS Pantheon Constanța.

Membru titular al Academiei de Ştiinte Tehnice din România, omul de afaceri George Teşeleanu a fost şi consul onorific al României la Ancona (în perioada 2009-2012), iar în februarie 2021 a candidat la funcția de președinte al Federației Române de Judo.


Sursa foto: Facebook (George Teșeleanu) 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.