Gloria Albești, victorie la scor în ultimul amical înaintea reluării campionatului

 
Fază din meciul Farul Constanța U19 / U17 - Gloria Albești 3-0.
 
  • În perioada de pregătire precompetițională, echipa din Albești a susținut șapte partide amicale, înregistrând cinci victorii, un egal și o înfrângere.
 
Echipa de fotbal Gloria Albești, clasată pe locul cinci în seria a treia a Ligii a 3-a, a încheiat seria meciurilor de verificare din această iarnă.
 
Jucătorii pregătiți de Vasile Enache, secondat de Constin Bumbac și Tănăsel Alexe, au susținut șapte partide amicale, înregistrând cinci victorii, un egal și o înfrângere, golaveraj 26-6. În ultimul test, Gloria Albești a întâlnit, la Eforie, Axiopolis Cernavodă (Liga a 4-a), de care a dispus cu 6-0. Axiopolis a suferit mai multe schimbări, începând cu banca tehnică, unde îl are acum ca antrenor pe cunoscutul tehnician Petre Grigoraș, și continuând cu lotul de jucători, în care a transferat fotbaliști precum Marius Fotescu, Alexandru Moise, Gheorghe Andrescu, George Rusu, Radu Mirică sau Alexandru Săbăngeanu.
 
În această iarnă, Gloria Albești a disputat partidele:
 
CS Medgidia (Liga a 4-a) - Gloria Albești 1-3
Farul Constanța U19 / U17 - Gloria Albești 0-0
CSO Ovidiu (Liga a 4-a) - Gloria Albești 1-7
Gloria Băneasa (Liga a 4-a) - Gloria Albești 0-4
Farul Constanța U19 / U17 - Gloria Albești 3-0
Gloria Băneasa (Liga a 4-a) - Gloria Albești 1-6
Axiopolis Cernavodă (Liga a 4-a) - Gloria Albești 0-6.

 
„Dorim să mulțumim cluburilor Știința Poarta Albă și CS Eforie pentru sprijinul acordat la desfășurarea în bune condiții a pregătirii de iarnă, echipa noastră utilizând bazele lor sportive pentru antrenamente“, este mesajul Gloriei Albești.
 

În clasamentul Ligii a 3-a, Gloria se află pe locul cinci, cu 25 de puncte, după opt victorii, un egal și șase înfrângeri, golaveraj 18-20. În primul meci oficial din 2022, contțnd pentru etapa a 16-a a campionatului, echipa din Albești va juca în deplasare cu Recolta Gheorghe Doja (locul 8, cu 15 puncte). Meciul e programat sâmbătă, 12 martie, de la ora 15.00. În aceeași rundă, Farul II Constanța (locul 4, cu 27 de puncte) joacă pe teren propriu cu CS Afumați (locul 1, cu 38 de puncte), vineri, 11 martie, de la ora 15.00. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sura foto (cu rol ilustrativ): Academia Hagi
 
Citește și:
 
Juniorii Under-19 și Under-17 ai Farului Constanța, victorie în amicalul cu Gloria Albești (Liga a 3-a)
 
Plecări şi veniri la Gloria Albeşti. Ce amicale a stabilit echipa din Liga a 3-a

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.