Halterofilul constănțean David Manea, pe locul întâi la Cupa României (GALERIE FOTO)



Micul halterofil constănțean David Manea, de la LPS „Nicolae Rotaru“ (antrenori, Adrian Mărgăritescu și Mircea Roșu), a ocupat locul întâi la Cupa României, de la Bascov, categoria de vârstă 9-12 ani.

Întrecerea a fost și de calificare pentru faza finală a Campionatului Național de juniori 1, la care a obținut calificarea și Albert Mărgăritescu (CS Farul Constanța) – de pe locul 2, Vlad Matei (CS Farul) – locul 4 sau Laurențiu Măgureanu (LPS „Nicolae Rotaru“) – locul 3.

Toți trei sunt pregătiți și ei de Adrian Mărgăritescu și Mircea Roșu la sala de antrenament de la LPS.

La faza finală a Campionatului Național de juniori 2 (17 ani), de la Bistrița, Mădălina Vasilica David (LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța) a obținut trei medalii, la categoria 45 kg: bronz la smuls, argint la aruncat și la total.

Sportiva este pregătită de Mariana Dumitrache, la Nisipari.

Pe podium a urcat și Vlad Matei, la categoria 73 kg, cucerind trei medalii: bronz la smuls, argint la aruncat și total.

De asemenea, rezultate bune au realizat și alte reprezentanți ai LPS: Andreea Rogoveanu (categ. 49 kg) – locul 4, Larisa Preda (născută în 2010) – locul 4 la categoria 71 kg și Florin Bulgaru (născut în 2009) – locul 6 la categoria 67 kg.  

Sursa foto: Facebook (Adrian Mărgăritescu)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța Echipa Under-17 s-a calificat în finala Cupei Elitelor, după succesul categoric cu Csikszereda (GALERIE FOTO + VIDEO)

05 Apr 2024 746

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 03 noiembrie 2020

04 Nov 2020 1775