Hotărâri luate de fostul fotbalist Berti Nicola în societatea Two Spirits, în care e asociat unic


 
  • Berti Nicola este și administrator al societății cu sediul social în municipiul Constanța.
 
În Monitorul Oficial al României, partea a IV-a, au fost publicate hotărârile luate de fostul fotbalist Berti Nicola în societatea Two Spirits SRL, în care e asociat unic.
 
Astfel, s-a decis majorarea capitalului social al firmei cu suma de 10.000 de lei, aport în numerar. Capitalul social al Two Spirits SRL va fi de 10.200 de lei, divizat în 1.020 de părți sociale a 10 lei fiecare și îi aparține în totalitate asociatului unic. De asemenea, participarea la profit şi pierderi este 100% a acestuia. O altă decizie de referă la deschiderea unui punct de lucru în Constanța.
 
Potrivit Oficiului Național al Registrului Comerțului, consultat vineri, 6 mai, SC Two Spirits SRL a fost înființată anul trecut, sediul social fiind în municipiul Constanța. Berti Nicola este și administrator al societății, al cărei domeniu de activitate principal este „activități ale centrelor de fitness“.       
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.  
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa 
     

Citește și:
 
Constanţa
Fostul fotbalist Berti Nicola a fondat Two Spirits SRL

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanţa Fostul fotbalist Berti Nicola a fondat Two Spirits SRL

20 Sep 2021 2559