„Împreună facem valuri“, eveniment la Constanța. Vin sportivi celebri ai României

  • Disciplina sportivă Coastal Rowing va fi inclusă în programul Jocurilor Olimpice din 2024.

La Constanța va avea loc, miercuri, 11 august, evenimentul „Împreună facem valuri“, prin care se va lansa, în premieră națională, o nouă disciplină în canotaj, Coastal Rowing (canotaj de coastă), ce va fi inclusă în programul Jocurilor Olimpice de la următoarea ediție, cea de la Paris, din 2024.
 
Amănunte despre noua disciplină vor fi oferite pe plaja „Reyna“ din Constanța, cu începere de la ora 11.00.

Gazda evenimentului este celebra Elisabeta Lipă, președintele Federației Române de Canotaj, multiplă campioană olimpică la canotaj, maestră emerită a sportului, iar în anul 2000 declarată de către Federația Internațională de Canotaj cea mai bună canotoare a secolului XX.

La prezentare sunt așteptați și unii dintre medaliații României de la Jocurile Olimpice de la Tokyo în proba de canotaj.

Cu ocazia aceluiași eveniment, vor fi prezentate pe ateliere, de către sportivi de performanță, și alte sporturi nautice, precum Stand Up Paddling, Yachting sau Windsurfing. Evenimentul este organizat în colaborare cu Plaja „Reyna“ și Federația Română de Yachting.

Mai multe amănunte, în ediția noastră de mâine.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE. Premieră națională Noua disciplină din canotaj, Coastal Rowing, lansată astăzi la Constanța. Mari campioni prezenți (galerie foto+video)

11 Aug 2021 4637