În această săptămână, fotbaliştii de la Callatis 2012 s-au antrenat „Nu ne gândim la rezultate, important e să nu se desfiinţeze echipa”

După toate probabilităţile, echipa de fotbal de Liga a III-a ACS Callatis 2012 Mangalia va susţine meciul de astăzi, din etapa a 13-a a campionatului, pe teren propriu, cu CS Voluntari. Luni, 11 noiembrie, la Mangalia a avut loc o dezbatere publică privind viitorul echipei, iar jucătorii au fost convinşi să se antreneze în această săptămână, spre deosebire de perioada trecută, în care au boicotat şedinţele de pregătire, în semn de protest faţă de restanţele salariale pe care le are clubul faţă de ei. Aflată pe locul opt în clasament, cu 13 puncte, Callatis 2012 întâlneşte astăzi liderul clasamentului, cu 30 de puncte. „Nu ne gândim la un rezultat deosebit, important e să ne prezentăm şi să nu se desfiinţeze echipa”, a declarat antrenorul Bănică Oprea. Echipa din Mangalia are deja o neprezentare, iar la a doua va fi exclusă din campionat. Programarea meciului de astăzi depindea de achitarea în timp util a baremelor de arbitraj restante. De asemenea, jucătorii speră să primească un salariu în această lună. Luni, 18 noiembrie, de la ora 17.30, la Mangalia va mai avea loc o întâlnire pentru salvarea echipei.  

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Legende ale Farului Constanța Ion Codin și Bănică Oprea au fost colegi la IMU Medgidia. Povești memorabile din acei ani!

18 Mar 2022 5907

„La mulți ani minunați!“ Fostul fotbalist și antrenor Ion Răuţă, directorul CS Victoria Cumpăna, a schimbat prefixul

12 Aug 2020 3436

Al doilea golgeter din istoria FC Farul Bănică Oprea și familia sa trăiesc din 2014 în Anglia. Câți ani a împlinit fiul fostului fotbalist (galerie foto)

04 Jun 2020 8592

Fostul golgheter al Farului s-a mutat cu familia în Anglia Băiatul lui Bănică Oprea joacă împotriva lui Chelsea (galerie foto + video)

28 Apr 2015 10228

Echipa de Liga a III-a pregătită de Ion Răuţă, meci bun cu „marinarii“ „N-am făcut umbră degeaba la Farul“

05 Aug 2014 2608